Florin Călinescu va comenta meciurile din Liga 1, la Prima TV

Actorul și-a găsit locul: la Prima TV

Florin Călinescu, juratul de la „Românii au talent”

Cu toate că, cel puțin o perioadă, nu prea s-a știut în ce direcție are să o ia Florin Călinescu, iată că actorul a dat cărțile pe față și a confirmat că, în mod oficial, „s-a lipit” de Prima TV. Mai exact, acesta urmează să comenteze, pentru al doilea weekend consecutiv, un meci din Liga 1, ce va fi transmis de Prima, televiziunea care pare să-l fi „coopatat”, în mod oficial, pe acesta.

Florin Călinescu va comenta meciul dintre Sepsi OSK şi Rapid Bucureşti

Meciul dintre Sepsi OSK şi Rapid Bucureşti va avea loc sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 19:30, și va fi difuzat pe Prima TV. De altfel, potrivit Pagina de Media, weekend-ul trecut, acesta a reușit să facă un adevărat show, astfel că și în acest weekend așteptăm ca actorul să se dezlănțuie cu cele mai spumoase glume.

Câteva dintre replicile lui Călinescu, potrivit sursei citate anterior:

  • „Bogdane, tu faci meseria asta de mult. Îţi dau o maşină de spălat folosită puţin dacă poţi să spui toţi antrenorii de la Steaua / FCSB de când a luat Gigi echipa”.
  • „Ia să văd eu cum stă Liverpool-ul meu cu piciorul pe acceleraţie. Bă, eşti copil? Minutul 90+4, 3-3. S-a cam terminat şi meciul ăsta, avem doar unul în faţa lui City”.
  • „Eu nu ştiu la ce coafor se duc jucătorii ăştia. Cu pensete cred că-şi aranjează cioculeţul, tâmplele”.
  • „Gata, s-a dus o brazdă. Uite, se vede arheologia. Acolo dacă nu e un sit dacic, să mă scuipi”
  • „A înjurat, fii atent! Chivulete a zis o măscăreală, de asta şi-a acoperit gura”.

Citește și: Andreea Antonescu se reprofilează. De la muzică la decor interior