Foto: Facebook/Amicii noștri
Foto: Facebook/Amicii noștri

Este nevoie de hrană pentru căinii care trăiesc în adăpostul ”Amicii noștri” situat în Turda.

Prin urmare, reprezentanții au anunțat că sâmbătă, pe 16 iulie, se va organiza o colectă de hrană pentru necuvântătoarele din adăpost. Evenimentul va avea loc în parcarea de la supermarketul Kaufland.

Colecta de hrană pentru animăluțele asociației ”Amicii noștri” se organizează sâmbătă, în intervalul orar 9.30-12.30

Colectă!!! Iar e cu literă mare, semnul exclamării!! Iar e cu dragoste, cu devotament, sacrificiu și mult ce te macină pe dinăuntru. E o suferință continuă pe care încerci să o acoperi, dar imaginile și trăirile, dacă ești viu și ai sentimente nu te lasă să treci nepăsător peste ce vezi. Știu că în iarnă am zis că e frig, acum zic că e cald, aceiași câini mănâncă și au nevoie de noi de noi toți cei care zicem că îi iubim. Ei trăiesc datorită nouă celor care îi iubim. Le suntem devotați și încercăm să mergem mai departe, dar asta doar datorită vouă donatorilor…. Vă rog să fiți alături de ei, sâmbătă, 16 iulie, în parcare la Kaufland, de la 9.30 12.30”, este mesajul celor ce îngrijesc câinii din adăpost.

În momentul de față, asociația are în grijă peste 250 de câini

Îngijitorii care lucrează la adăpost fac tot posibilul pentru a asigura o viață cât mai bună, primind ajutor din Marea Britanie.

Mulți dintre câini sunt traumatizați sau greu de adoptat, deoarece provin din medii unde au fost bătuți și înfometați.

Cățeii pot fi ajutați cu donații în următorul cont:

RZBR ROBU RO29R ZBR 0000060016491326UK

.