Cristina Țopescu

Administratorul paginii create în onoarea Cristinei Țopescu face declarații pe pagina creată pentru fostul jurnalist și îndeamnă presa la decență. Întrucât, în urma tragicii vești potrivit căreia, Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casă, presa senzaționalistă s-a lansat în ipoteze demne de telenovele mexicane, aceasta vine cu un apel la bun simț.

Declarația apărută pe pagina de Facebook:

”Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani.
Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112.
Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene!
În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!
Vă mulțumesc anticipat.
______
Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim.
Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris.
––
Fiți DECENȚI!
Nu ați cunoscut-o!
Am refuzat să furnizez informații hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!
Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT.
Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul.”

Noi susținem spusele doamnei Diana Maria și ne îndemnăm colegii din presă să nu speculeze moartea colegei noastre, doar de dragul click-urilor în plus. Decența, ce o caracteriza, de altfel, și pe Cristina Țopescu, ar trebui păstrată în breaslă. Ipoteza sinuciderii poate fi confirmată doar de organele abilitate, nu de păreriști.

#News