Gabriela Firea

Nicio zi fără declarațiile controversate și pline de malițiozitate ale Gabrielei Firea. Noi, cei de la HashtagNews.ro, declarăm cu mâna pe condei că ne-am săturat să scriem despre doamna Primar General al Capitalei, însă nu avem ce face, întrucât aceasta se pare că ne dă subiecte în fiecare zi. Apoi, opinia publică ar trebui să știe exact cu cine are de-a face, atunci când va veni vremea alegerilor locale din 2020.

Se pare că Firea nu încetează să împroște cu venin, cu fiecare declarație pe care o face, singurele sale mențiuni calme fiind cele despre biserici, sfinți, ori copiii acesteia, autoproclamându-se, așa cum declară chiar ea pe Facebook, mamă de băieți, și nu oricum, mamă de trei băieți, adică un fel de mamă la puterea a treia.

Am putea chiar să scriem o carte plină de declarațiile sale răutăcioase, însă sperăm că nu va fi nevoie să facem asta și că doamna edil va pica într-un con de umbră după alegeri. Iar dacă ajungem să scriem, totuși, această carte, sperăm să n-o cumpere nimeni.

Așadar, iată că Gabi Firea își trage încă odată chiloții de femeie fantastică peste pantalonii de primar general al Capitalei și îl atacă vehement pe Nicușor Dan, pe care îl acuză că n-ar fi făcut, domnule, nimic pentru București, în calitatea sa de parlamentar, cu toate că, suflet bun fiind, aceasta i-ar fi oferit funcția de viceprimar.

„Dupa locale l-am invitat sa fie viceprimarul Capitalei. Nu a acceptat, nu a vrut sa munceasca pentru bucurestenii pe care spune ca ii iubeste, a fugit in Parlament pentru un salariu mai mare. Ce a facut in 3 ani in Parlament? Putea sa indrepte legile strambe pentru Bucuresti. Are rezultate zero ca parlamentar de Bucuresti”, a declarat Firea.

Carevasăzică, Gabriela Firea își pune singură tichia de mărgăritar, considerându-se un adevărat erou național, întrucât s-a sacrificat pentru bucureșteni pe un salariu de doamne-ajută de abia-i ajunge să-și hrănească cei trei băieți. În timp ce Nicușor Dan s-a pus la adăpost în Parlament, unde nu e nici grijă și nici întristare, ca să parafrazăm biserica pe care Firea o iubește atât de mult încât a împins înspre aceasta milioane de euro din banii cu care ar fi putut, spre exemplu, să mai repare una-alta prin București. N-a fost să fie! Mai stăm o tură.

#News