Cel mai urmărit serial în rândul adolescenților, „Stranger Things”, de pe Neftlix, a readus la viață o melodie lansată în anii ’80 de cântăreața Kate Bush, informează RFI.ro.

Cântecul este coloana sonoră a serialului, iar în scurt timp, melodia a reușit să reintre în top 10 în clasamentele din întreaga lume.

Hitul lansat acum 37 de ani a devenit din nou cunoscut datorită unui personaj din serial, Max Mayfield, care ascultă obsedant la căști melodia „Running Up That Hill.”

Acțiunea are loc în anii ’80, deci folosirea cântecului în coloana sonoră pare logică

Kate Bush a reacționat după ce melodia pe care a cântat-o a devenit, din nou, în top. Cântăreața a declarat că piesa ei primește „o nouă lansă la viață” din partea tinerilor care iubesc serialul.

„Probabil ați auzit că prima parte din noul sezon al filmului ”Stranger Things” a fost lansată recent de Netflix. Filmul conține piesa ”Running Up That Hill”, care primește astfel o nouă șansă la viață din partea tinerilor fani care iubesc serialul. Și eu îl ador! Datorită acestui lucru, ”Running Up That Hill” a reintrat în clasamentele din lumea întreagă și a ajuns în UK chart pe locul 8. Este extraordinar!”, a declarat cântăreața pentru CNN.

Reamintim că melodia „Running Up That Hill” a fost lansată în 1985, iar de când a devenit coloana sonoră a serialului de pe Netflix „Stranger Things” a reintrat în clasamentele din Statele Unite, fiind pe locul 8 și Marea Britanie, locul doi.

Creatorii serialului, Matt și Ross Duffer, au anunțat că sezonul patru din „Stranger Things” are „puțin din toate”, fiind extrem de emoționant, având cea mia mare acțiune și spectacol dintre toate sezoanele de până acum.

Citește și articolul: Netflix vrea să restricţioneze „împărțirea” contului