Foto: Facebook

Codrin Ștefănescu se ia la trântă cu Rareș Bogdan, pentru Dragnea. Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, sare în apărarea lui Liviu Dragnea, asta după ce fostul lider al PSD s-ar fi plâns de condițiile din închisori, iar prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, i-a transmis că asta merită, după ceea ce le-a făcut românilor. În replică, Codrin Ștefănescu susține că declarațiile lui Rareș Bogdan sunt ”mizerabile” și este ”lipsit de scrupule”.

Codrin Ștefănescu se ia la trântă cu Rareș Bogdan, pentru Dragnea

”Este o mare mizerie ceea ce a declarat domnu’ rares despre conditiile de detentie a lui Liviu Dragnea! Si e inspaimantator faptul ca pnl-istii lui nu au avut nicio reactie, niciun regret. Nu a sārit niciunul sā-i spunā, pur si simplu, cā e dobitoc. Asta aratā cât de lipsitā de scrupule si sentimente umane e noua camarilā securistoid-pedelistā, care doreste sā stāpâneasca tara.”, a spus Codrin Ștefănescu.

Citește și Ce apeluri telefonice vor fi localizate instantaneu de STS

Dragnea, lăsat să tremure de frig în închisoare

Cum în ultimele două zile temperaturile de pe timpul nopții au scăzut destul de mult, Liviu Dragnea acuză condiții mizere în penitenciar și spune că ceea ce i s-a întâmplat acestuia este numai rezultatul unui complot menit să îl lase pe acesta să sufere de frig.

Acesta reclamă tratamente inumane și spune că temperaturile de pe timpul nopții ar fi ajuns și la -15 grade Celsius, întrucât sistemul de termoficare din celula sa nu ar fi funcționat.

Politicianul consideră că ar fi vorba despre rea-credinţă deoarece celula sa a fost singura care s-a confruntat cu această problemă. Prin urmare, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor s-a plâns comandantului închisorii despre condiţiile din penitenciar.

Fostul lider al PSD a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

#NEWS