România devine, printre altele, tărâmul pedofililor. Legea care prevede pedepse sporite pentru pedofili a fost atacată de Guvern. Motivul? Legea ar fi discriminatorie.

CCR se mai gândește, mai doarme puțin și mai lasă ceva timp să treacă până să decidă dacă legea este sau nu constituțională. Bine, CCR e renumită pentru modul în care se joacă cu legile noi și desființează legile vechi.

Se jonglează cu legea în România mai ceva ca la carnaval.

Gabriela Firea amintește de cazul din Caracal. Caz care, în luna august, a împlinit un an. A fost scandal, au fost proteste și s-a tăcut foarte mult după. Că și tăcerea e un patent pur românesc. Așa cum tăcerea e arma pedofililor și închisoarea victimelor.

Nu s-a mai spus nimic, legea a tăcut și, mai nou, o nouă lege a fost adoptată pe data de 30 iunie: pedepse și eliminarea prescripției pentru pedofilie.

Cu toate acestea, Guvernul este de părere că această eliminare a prescripției încalcă prevederile constituționale pentru că este discriminatorie față de infracțiuni similare. Interesant. Avem și legea pedofililor? Cumva, avem. Nu lege, ci protecție.

”Guvernul PNL Orban, avocatul pedofililor! Revoltătoare, șocantă și irațională decizia Guvernului de a ataca la Curtea Constituțională legea ce prevede pedepse mai mari pentru pedofili.

Cum să numești altfel decât decadere morala preocuparea actualului Guvern de a apăra drepturile celor care comit agresiuni sexuale asupra minorilor?

Cum să califici altfel decât complice moral al pedofililor un Guvern care investește energie și, de data aceasta, pricepere, în a căuta argumente împotriva așa zisei discriminări a celor care distrug destine și chiar curmă vieți.

Ca părinte, sunt revoltată că astfel de agresori. Cel mai zguduitor caz este cel de la Caracal.

Am convingerea că pedepsele aplicate acum pentru fapte atât de grave cum sunt violurile și maltratarea sexuală a minorilor, sunt încă blânde pentru agresori.

Din păcate, numărul mare al violurilor și agresiunilor sexuale, este o dovadă.

În calitate de senator în Parlamentul României, m-am bătut pentru ca în cazul pedofililor și recidiviștilor să fie introdusă castrarea chimică.

Am provocat dezbateri aprinse, am atras de partea mea oameni care să susțină cauza, așa cum am stârnit și critici.

Și acum cred în argumentele susținute atunci. Și mai cred cu tărie că noi, ca oameni care putem avea un cuvânt de spus în societate, trebuie să judecăm cu inima.

Fac apel la foștii mei colegi parlamentari să revină asupra acestui proiect.

Apărarea drepturilor copiilor și înăsprirea pedepselor pentru pedofili reprezintă cauze de perspectivă asupra cărora îi rog să reflecteze cu atenție. Și să gândească cu sufletul și cu credința în puterea binelui”, a declarat Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

Citește și: PPU (social-liberal) Sector 6, de vorbă cu locuitorii sectorului

#News