Cristian Popescu Piedone: Am mai pus o bucățică de normalitate în comunitatea noastră: „Promenada Calea Rahovei”

Potrivit edilului Sectorului 5, maidanul și murdăria au fost înlocuite de viață, culoare, bucurie

Calea Rahovei
Calea Rahovei

Calea Rahovei din Sectorul 5 va capătă un nou aspect, după finalizarea lucrărilor de modernizare demarate recent. Primarul Cristian Popescu Piedone a promis că se va continua cu alungarea mizeriei, buruienilor și urâtului din sector.

Cristian Popescu Piedone: Deunăzi, am mai pus o bucățică de normalitate în comunitatea noastră: „Promenada Calea Rahovei”. Unde era maidan și murdărie, este viață, este culoare, este bucurie!

Primarul Cristian Popescu Piedone a dezvăluit că o doamnă i-a spus că nu-i mai este rușine că trăiește în Sectorul 5, lucru care l-a emoționat și l-a întristat, deopotrivă. Cristian Popescu Piedone s-a bucurat și a oftat în gândurile lui, deoarece i-ar plăcea să fie magician, să rezolve într-o clipă toate problemele cetățenești ignorate în ultimii 30 de ani.

Cristian Popescu Piedone: Dar… sunt doar un om. Un om care muncește și speră că, alături de echipă și de comunitate, va reuși, în câțiva ani, să mulțumească toți cetățenii Sectorului 5!

„Peste 250 de mii de suflete are Sectorul 5 și FIECARE VREA, pe bună dreptate, NORMALITATE. Dacă avem răbdare, va fi normalitate în tot Sectorul 5! Aceasta este misiunea „echipei Piedone”: NORMALITATE ÎN COMUNITATE! Urmează o toamnă bogată în muncă, lucrări și realizări! Continuăm să facem imposibilul… posibil! Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, a scris primarul Cristian Popescu Piedone.

Programul ” Litoralul pentru toți”, derulat în perioada 1- 30 septembrie