Dani Oțil (Instagram)

În stilul său haios, Dani Oțil a anunțat ce măsuri a luat după ce și-a văzut factura de la „curent”, pe care o plătea în mod automat, direct din cont.

„Nu sunt nici bine, nici sănătos, e și vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, că mi-a venit factura la curent… M-am uitat ieri în extrasul de cont, că se plătește automat, să văd ultimele două facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile”, i-a povestit colegului Răzvan Simion, chiar în timpul emisiunii pe care o realizează împreună la Antena 1.

Oțil, care este tatăl unui bebeluș, glumește cu ceea ce i-a pregătit celui mic, dar și soției sale, chiar și pisici, din cauza căreia vine frigul în casă. „Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii că am murit. L-am tăiat și pe ăla mic de la diverse lucruri, care i se încălzesc electric. L-am scos și din priză. Cine aprinde atâtea becuri? Că eu tot sting. Mi-am stricat ziua. Dacă vezi factura la curent îți strică ziua. Încă nu au venit gazele. La noi, în camera bebelușului sunt 27 de grade. Copilul nu e în camera bebelușului, dar cică acolo îl schimbăm și să fie cald. O să ziceți că sunt zgârcit, că… Cel mai frig se face în pivniță, unde se duce pisica. Am vorbit și cu pisica”, a mărturisit prezentatorul de la Antena 1.

Cât o privește pe soția acestuia, fotomodelul Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil a afirmat că i-a mutat măsuța de machiaj într-o zonă în care să beneficieze de lumină naturală și așa mai poate face puțină economie la factura la curent. „Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat măsuri de precauție”, a mai zis Dani Oțil.

Râdem, glumim, însă situația la nivelul României nu este deloc amuzantă, milioane de consumatori confruntându-se cu probleme din cauza facturilor, unele calculate eronate, altele cu prețuri peste potența financiară a acestora.

Citește și: Dani Oțil și prima scrisoare pentru „Cârcelul” lui