Dani Oțil și prima scrisoare pentru „Cârcelul” lui

„Dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de caca”

Dani Oțil este cel mai fericit „prospăt tătic” din lumea mondenă autohtonă, după ce soția sa, Gabriela a născut ieri un băiețel de nota 10. Și ca să marcheze momentul, așa cum se cuvine, Dani a scris și prima scrisoare publică pentru cel pe care l-a numit „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, considerând că nu este suficient de talentat ca să ăi compunp celui mic „un cântec, o poezie”, așa cum fac alți tați.

„Nu mă apuc acu să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

În rândurile scrise „pentru eternitate”, Dani a afirmat că va reuși să se descurce în postura de tată, făcând o comparație cu vremea lui, „dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că în scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii)”, a mai scris Dani.

„Tu nu vei fi un Dani Oțil mai bun”

De asemenea, a dat de înțeles că nu va fi unul dintre acei părinți care își va pune amprenta pe viitorul copilului prin lucruri pe care nu le-a putut face la vârsta lui, ci îi va da libertatea de a fi el însuși.  „Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu”. Ba chiar i-a lasat scris și un sfat pentru pentru anii de liceu. „Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de caca”, a mai scris Dani Oțil, care a ținut să sublinieze că soția sa, Gabriela este super-eroul său preferat.  

Citește și: România are un nou „Zeus”. Secretul lui Dani Oțil