Bărbat arestat pentru agresarea sexuală a două minore din București

El a fost condamnat pentru infracţiuni de natură sexuală în Anglia

Arest
Arest sursa foto pixabay

Un român, condamnat pentru infracţiuni de natură sexuală în Anglia, a fost arestat pentru 30 de zile. El este acuzat că a agresat două minore din Bucureşti. Victimele au 10 şi 15 ani, fiind convinse de bărbat să-l urmeze în hoteluri din sectoarele 1 şi 6, unde le-a agresat. Bărbatul a mai fost acuzat şi de fapte comise în Spania, potrivit stiripesurse.ro.

De asemenea, în România a mai fost acuzat de infracţiuni de natură sexuală, dar şi pentru furt şi tâlhărie.

”În fapt, la data de 16 iulie 2023, în timp ce se afla într-o gară din Capitală, o minoră, în vârstă de 10 ani, ar fi fost abordată de un bărbat. Acesta,sub diverse pretexte, ar fi convins-o să meargă în locuinţa acestuia. Acolo ar fi constrâns-o să întreţină mai multe raporturi sexuale. Ulterior, bărbatul în cauză i-ar fi luat telefonul mobil minorei şi ar fi lăsat-o să părăsească locuinţa”, a transmis Poliţia Capitalei. Minora a revenit în gară pentru a-şi recupera telefonul mobil de la bărbatul în cauză.

Acesta ar fi dus-o pe minoră la un hotel din Capitală, unde ar fi constrâns-o, din nou, să întreţină relaţii sexuale.

 ”Ulterior, minora ar fi reuşit să plece. Ea s-ar fi dus cu un autocar în Municipiul Râmnicu Vâlcea, unde a fost depistată de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea”, a mai precizat sursa citată. Poliţiştii au mai fost sesizaţi, în 31 octombrie, de o fată de 15 ani, că, în timp ce se afla într-o gară din Capitală, ar fi fost abordată de un bărbat. ”După ce ar fi ajuns la hotel, bărbatul în cauză ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale, după care i-ar fi furat o sumă de bani. De asemenea, în baza probatoriului administrat, dar şi a colaborării cu alte două state partenere, a fost identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

„Având în vedere modul asemănător de comitere a faptelor, precum şi a semnalmentelor oferite de cele două minore, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptelor este acelaşi bărbat”, au mai precizat poliţiştii.

”Bănuitul a fost condus la audieri, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 4 noiembrie a.c., magistraţii au dispus faţă de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, a mai precizat Poliţia. Bărbatul locuieşte pe strada Mircea Vulcănescu din Bucureşti, nu are loc de muncă şi a comis faptele în hoteluri din sectoarele 1 şi 6. În trecut, el a fost condamnat pentru fapte de natură sexuală în Anglia. El are acuzaţii de fapte penale şi în Spania. Un bărbat din Arad a rămas fără mașină după ce a fost prins cu 430 pachete de ţigări de contrabandă