Copil in spital
Copil in spital. Sursa foto: rfi

Fetiţa de 3 ani rănită după ce o rulotă unde se vindeau produse de tip fastfood a explodat luni, la Botiza, a fost adusă la Sputalul ”Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. Copilul este intubat şi are arsuri de gradul l pe faţă, mâini şi gambe, reprezentând 15% din suprafaţa corpului, potrivit ziare.com.

”Fetiţa de 3 ani a fost adusă intubată, cu arsuri de gradul ll (mediu) la nivelul feţei, mâinilor, gambelor”, au transmis reprezentanţii unităţii sanitare. 

Zilele următoare, în funcţie de evoluţia locală, se va decide dacă va necesita vreo intervenţie chirurgicală de grefare, au precizat ei.  O explozie urmata de un incendiu a avut loc luni, la o rulotă în care se pregăteau spre vânzare produse de tip fast-food, aflată în localitatea maramureşeană Botiza, iar în urma deflagraţiei, cinci persoane, printre care şi fetiţa de 3 ani, au fost transportate de urgenţă la spital.

”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat în centrul comunei o rolotă aflată în staţionare, care avea destinaţia de preparare şi comercializare produse fast food, iar în interior îşi desfăşurau activitatea un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 25 de ani, ambii din Botiza. La un moment dat s-a produs o explozie, din care a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a celor doi care îşi desfăşurau activitatea în rulotă, şi a altor trei persoane în vârstă de 3, 28 şi 38 de ani din Botiza”, a precizat IPJ  Maramureş.

Ford anunță restructurări importante de personal