Codrin Ștefănescu își aduce „limbajul licențios” la Kanal D

Fostul secretar general al PSD, un traseist politic, va răspunde întrebărilor lui Denise Rifai

Codrin Ștefănescu, fost secretar genetar PSD, și singurul susținător public al lui Liviu Dragnea, mai ales în perioada în care acesta a fost închis la Rahova, este următorul invitat al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată duminică seară, la Kanal D.

Iată câteva dintre întrebările pe care Denise Rifai le are pregătite pentru Codrin Ștefănescu. „De ce ar trebui să stea în genunchi Marcel Ciolacu?”, referitor la o afirmație recentă făcută de fostul secretar ce îi avea ca protagoniști pe Dragnea și actualul președinte al PSD, „De ce v-a dat afară Marian Vanghelie?”, „A vrut Corneliu Vadim Tudor să vă arunce pe fereastră?”, „Ați dat bani ca să întrețineți relații intime cu o minoră?”.

Una dintre întrebările care l-a scos din minți pe Codrin Ștefănescu și care a adus cu sine o altă întrebare din partea realizatoarei emisiunii a fost în legătură cu relația pe care acesta a avut-o cu mama copilului său.  „Ați aruncat-o în stradă pe mama fiului dumneavoastră ca să îi arătați cine-i șeful?”, iar replica lui Codrin a fost una extrem de furioasă „Când faci întrebarea verifici, Denise Rifai!”. Cum niciun răspuns nu poate rămâne „netaxat”, Denise Rifai și-a continuat tirul întrebărilor cu una venită la momentul potrivit. „Aveți probleme cu controlul furiei?”.

Cunoscut fiind caracterul vulcanic, dar mai ales pentru limbajul licențios al lui Codrin Ștefănescu acesta nu a ezitat să afirme că îi sare țandăra atunci când discută cu proști, ba mai mult, acesta afirmă că spune pe față ceea ce îl deranjează. „Ești un prost, ești un netot”, mai zice fostul secretar general al PSD, care între timp a pus umărul la înființarea Alianței Pentru Patrie , APP-ul lui Dragnea.

Cine este Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu va împlini 53 de ani în luna decembrie, este de profesie economist și s-a născut în Craiova. În perioada 2000-2004 a fost deputat din partea PRM, formațiunea condusă de regretatul Corneliu Vadim Tudor, care ulterior la exclus din rândul partidului, ca urmare a unor conflicte chiar cu acesta. De altfel, excluderea a fost momentul în care s-a decis înscrierea în PSD, iar după o perioadă, Codrin Ștefănescu a trecut la Partidul Conservator, urmând ca în 2009 să revină în PRM, iar în 2011 să demisioneze din nou. Codrin Ștefănescu s-a reîntors în PSD, unde a ocupat mai multe funcții, ultima fiind cea de secretar general al partidului.


Citește și: Liviu Dragnea, luat la „40 de întrebări”