Sursa foto: Perfect Style

După ce Dan Badea, unul dintre prezentatorii emisiunii, a fost nevoit să se carantineze în vacanța exotică, iar filmările pentru „iUmor”, sezonul 12, erau pe cale să înceapă, producătorii emisiunii au decis să o aducă pe actrița Ilona Brezoianu, ce va prezenta emisiunea alături de Șerban Copoț.

Actrița a declarat că se bucură nespus de mult că are posiblitatea de a prezenta „iUmor” cu Șerban deoarece există „o chimie” între ei.

„Eu și Șerban am mai prezentat împreună o emisiune (pe care nu că zic eu, dar e musai să o urmăriţi din 16 februarie, la Antena 1) și avem o chimie, chiar dacă am filmat un singur sezon la Stand-up Revolution. Mă bucur mult că m-am întâlnit cu Mihai într-un alt context față de cum îl știam până acum”, a declarat Ilona, potrivit Libertatea.ro.

Cel de-al patrulea jurat, o surpriză pentru toată lumea

Totodată, cunoscuta actriță a mai declarat că Dan Badea este cel mai potrivit pentru a prezenta emisiunea, dar cu toate acestea, Ilona speră să aducă un plus emisiunii prin prezența ei pe platourile de filmare.

„Sper ca prezența mea aici să fie o surpriză plăcută pentru telespectatori și aș vrea să fac schimb cu Dan, când se întoarce el la emisiune să plec eu în vacanță într-o țară exotică”, a concluzionat Ilona Brezoianu. Și după revenirea lui Dan Badea, actrița va rămâne alături de prezentatori și de cei patru jurați ai emisiunii pe tot parcursul sezonului 12.

Dacă până acum eram obișnuiți cu trei jurați, acest sezon va aduce la pupitru un al patrulea jurat, acesta fiind o surpriză pentru toată lumea. Delia, Cheloo și Bendeac vor afla în fiecare ediție cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

„iUmor” este o emisiune de televiziune care este difuzată de postul Antena 1 și a debutat în aprilie 2016. Emisiunea a fost lider de audiență încă de la primul episod difuzat care a fost urmărit de aproape 2.200.000 de români în minutul de maximă audiență.

Show-ul are ca scop descoperirea celui mai amuzant român care se poate exprima prin stand-up comedy, teatru, coregrafii amuzante sau șocante. Câștigătorul „iUmor” va primi un cec în valoar de 20.000 de euro.

Andrei Garici este câștigătorul iUmor de anul acesta