Oana Roman, primul Crăciun departe de casă

Fiica sa i-a retrimis scrisoarea de dorințe Moșului ca să fie sigură că o găsește cu „sacul de cadouri”

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, iar planurile privind petrecerea Crăciunului sunt în mare parte puse la punct. Unii petrec acasă, date fiind condițiile epidemiologice, alții, în deplasare. Printre aceștia din urmă se numără și Oana Roman care a declarat, pentru WOWbiz.ro, că sărbătorește Crăciunul departe de casă, un eveniment în premieră pentru ea. Mai mult, că fiica sa, Izabela a fost nevoită să îi rescrie Moșului pentru ca acesta să o găsească la noua locație și să nu rateze cadourile de pe lista de dorințe.  

„Anul acesta este primul Crăciun când nu vom fi acasă. E primul an în care plecăm din București pentru că avem o prietenă foarte bună care are o pensiune, undeva lângă Târgu-Jiu. Am puțină treabă acolo și facem și Crăciunul cu ei. E un sentiment ciudat, pentru că de când m-am născut, niciodată nu am făcut Crăciunul decât acasă, la ai mei, apoi la mine, însă anul acesta trebuie să plecăm. Dar, o să fie bine și frumos”, a declarat Oana Roman pentru WOWbiz.ro.

Familia Roman – Elisei (Instagram)

De altfel, aceasta a rememorat Crăciunul trecut, pe care l-a caracterizat ca unul trist, „cumplit de greu”, pe care deși l-a petrecut acasă, era departe de Marius Elisei, tatăl fiicei sale, de care era divorțată la acea vreme.

Cum cei doi s-au împăcat, ba chiar și bat clopotele de nuntă, Oana Roman își dorește un nou sezon al Crăciunurilor fericite. „Anul acesta va fi unul fericit, sperăm ca la anul să fie și mai fericit”, a mai spus fiica fostului premier Petre Roman.

Și așa cum se cade, mic sau mare, fiecare are o listă de dorințe pentru Moș Crăciun. Dar cum familia Roman – Elisei și-a anunțat schimbarea locației pentru acest Crăciun, cea mică i-a rescris Moșului.

„A făcut scrisoarea, am și trimis-o. Problema este că între timp a aflat că plecăm din București și are o foarte mare teamă că moșul nu o să o găsească. Și atunci, aseară m-a rugat să mai facem o scrisoare în care să îi specificăm moșului că noi o să fim acolo și să știe unde să îi aducă cadourile”, a mai povestit Oana Roman.  

Citește și: Oana Roman intră pe mâna chirurgilor