Sursa foto: B365

Printre cele mai mari „realizări” ale lui Clotilde Armand se numără îngroparea sectorului în gunoaie, apariția munților de plastic, noua atracție turistică din sector, și jignirile aruncate în stânga și în dreapta asupra celor care au votat-o.

În urmă cu o zi, potrivit surselor noastre, edilul a primit „aplauzele cuvenite” din partea elevilor ce învață la Liceul Teoretic „Jean Monnet” pentru realizările sale, elevii conștientizând că primarul Sectorului 1 nu reușește dezvoltarea sectorului, ci din contră.

De la transpirații reci din partea directoarei și până la huiduieli, Armand și-a arătat încă o dată fața urâtă, adresându-le elevilor apelative de genul huligani, după ce părinții acestora i-au acordat toată încrederea la vot, sperând la o schimbare. Doamnă Armand, de ce nu suportați criticile?

Un Sector plin de „huligani” și gunoaie

Un adevărat lider, cum susțineți că sunteți, acceptă orice fel de critică. Mai mult, când vine de la tinerii care vă vor plăti pensia aia specială trebuie să vă pună puțin pe gânduri.

Copiii din ziua de astăzi știu tot ce se întâmplă, fiind conectați zilnic la informație, iar faptul că v-au cerut să ridicați gunoaiele din sector nu reprezintă o jignire și nici nu v-au înjurat de mamă. Au văzut și ei că nu se mai poate respira normal în sector, iar Primăria privește în altă parte de fiecare dată când „Muntele Everest al Gunoaielor” crește de la o zi la alta.  

Potrivit informațiilor noastre, Armand a continuat să-i jignească pe elevi pentru simplul motiv că  spun adevărul. Să nu uităm, un număr covărșitor de cetățeni i-au acordat votul din această zonă, iar cuvintele aruncate cu brutalitate elevilor și indirect părinților transmit un mesaj clar: nu îmi pasă că m-ați votat, îmi pasă că am câștigat. Nu ar fi trebuit să fie primar?

Critici au venit și după ce Armand a decis să ajute pe cei ce fug din calea războiului ( gest onorabil, de altfel), dar e de datoria primarului ca cetățenii să primească, de asemenea, atenția și sprijinul cuvenit, nu doar jigniri și acuzații nefondate.

Nu este prima dată când edilul a primit „laudele cuvenite” pentru realizările sale. În urmă cu un an, părinții au criticat dur decizia edilului de a tăia din bursele elevilor, aceștia acuzând-o pe Clotilde Armand că îi pune la coada listei de priorități.

Cu bune, cu rele, Sectorul 1 va trece și peste asta, iar „huliganii” ce astăzi au strigat „nu vrem gunoaie în sector” vor fi adulții de mâine și vor pune ștampila de vot unde trebuie.

Dan Tudorache „laudă ultima realizare” a primarului Clotilde Armand