Elon Musk și iubita lui Grimes au devenit pentru a doua oară părinți, aceștia având un băiat numit X Æ A-12. Într-un interviu oferit pentru revista Vanity Fair, Grimes a dezvăluit că acum are o fetiță alături de șeful SpaceX, care s-a născut în decembrie 2021.

Numele fetiței este Exa Dark Sideræl, iar de data aceasta au apelat la o mamă-surogat. Iubita lui Musk a explicat semnificația numelui ales de cei doi. Ea a spus că Exa semnifică un termen de supercomputing, în timp ce Dark face referire la „întuneric.”

 „Oamenii se tem de asta, dar într-adevăr este absența fotonilor. Materia întunecată este misterul frumos al universului nostru”, a declarat Grimes pentru Vanity Fair, informează Libertatea.

Numele copiilor atrage privirile tuturor

De asemenea, ultima parte din numele fetiței, Sideræl, se pronunță sigh-deer-ee-el,Grimes precizând că acest cuvânt are o „ortografie mai elfică.” Acesta reprezintă „timpul adevărat al universului, timpul stelelor, timpul spațiului profund, nu timpul nostru relativ pământesc.”

Totodată, cea de-a treia parte a numelui face trimitere către personajul favorit al lui Grimes din „Stăpânul Inelelor”, Galadriel. Acesta a mărturisit că în prima instanță și-a dorit ca numele fetei să fie Odysseus, dar într-un final cei doi au decis să o numească Exa Dark Sideræl.

Chiar dacă s-au despărțit în 2021, după trei ani de relație, Elon și Grimes și-au mai dat încă o șansă.

 „Trăim în case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul… Avem lucrurile noastre care se întâmplă și nu mă aștept ca alții să înțeleagă”, a spus Grimes.

De asemenea, aceasta a mărturisit că după ce s-au împăcat, relația lor a devenit un exemplu pentru restul.

„Acesta este cel mai bun lucru care a fost vreodată… Trebuie doar să fim liberi”. (…)Întotdeauna ne-am dorit cel puțin trei sau patru”, a mai spus iubita lui Elon Musk.

Citește și: Elon Musk dă 100 de milioane de dolari oricui invetează tehnologia perfectă de captare a emisiilor de dioxid de carbon