În Sinaia plouă cu bani

În caz că vă aflați în acest moment în Sinaia, puteți avea parte de un fenomen meteorologic deosebit, văzut extrem de rar. În Sinaia se pare că a început să plouă cu bani.

Lăsând gluma la o parte, se pare că bancomatul din incinta unui hotel din oraș a fost aruncat în aer de către niște hoți, astfel încât bancnotele au început să răsară până sus, la Castelul Peleș, ca „ciupercile” după ploaie. Multe dintre aceste bancnote au fost găsite deja în apropierea Castelului Peleș.

Citește și: Paznic de vânătoare, la spital după o bătaie cruntă

Ora 4, după explozie

Polițiștii din Sinaia au fost alertați în jurul orei 4, după ce reprentanții hotelului au anunțat explozia de la bancomatul din incintă. Se pare că doi indivizi echipați corespunzător, cu cagule și glugă, s-au apropiat de bancomat, au acoperit camerele de luat vederi cu un fes, apoi s-au pus pe treabă. Explozia propriu-zisă pare să nu fi fost înregistrată pe camerele video, astfel că nu se știe cum au pus-o la cale.

Așadar, vizitați orașul cât de des! Nu de alta, dar nu se știe ce alte fenomene meteorologice interesante s-ar putea să surprindeți data viitoare, dacă vă aflați cumva prin Sinaia!

#News