Paznic de vânătoare, angajat la Ocolul Silvic Năruja, a ajuns la Spitalul de Urgență din Focșani după ce a fost agresat în comuna Nistorești.

Conducerea OS Năruja a făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani prin care solicită aplicarea legii și cercetarea agresorilor pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, conform art. 257 Cod Penal și legii Statutului Personalului Silvic.

Paznic de vânătoare, agresat de trei persoane

La momentul agresiunii, paznicul de vânătoare se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în uniformă, când a fost blocat în trafic și lovit de un grup de trei persoane. Conform raportului medicului legist, paznicul-de vânătoare necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Raportul medicului arată că bărbatul prezenta „echimoză «în monoclu» de culoare intens violacee cu tumefacție discretă a pleoapei inferioare, la acest nivel prezentând, adiacent comisurii oculare externe, plagă suturată chirurgical cu două fire separate”, „hemifacies drept, la nivelul pleoapei superioare, în 1/2 externă, echimoză intens-violacee”. #News