Scandal într-un centru comercial din Botoșani

. Un bărbat a amenințat cu un briceag lumea din jur

Un bărbat din Botoșani a fost reținut de polițiști, după ce ar fi provocat un scandal miercuri după-amiază, în zona de food-court a unui mall din Botoșani. Acesta ar fi scos un briceag, cu care a amenințat lumea din jur. Conflictul s-ar fi iscat între două grupări, pentru aplanarea lui fiind nevoie de intervenția oamenilor legii, potrivit digi24.ro.


Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 17:00, la un mall din Botoșani, apelul la 112 fiind făcut de un angajat al complexului comercial.

Clienții care se aflau în zona de food-court s-au îndepărtat.  Unul dintre cei implicați în conflict ar fi scos un cuțit, de tip briceag, cu care a amenințat mai multe persoane. La fața locului au venit de urgență mai multe echipaje de poliție și de ambulanță. Nimeni nu a fost rănit, unul dintre scandalagii  fiind dus la audieri,  spre miezul nopții fiind reținut de polițiști.

După ce și-a petrecut noaptea în arestul IPJ Botoșani, bărbatul va fi prezentat, în cursul zilei de joi, în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 22 martie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Din cercetări, a reieșit faptul că acesta la data de 22 martie 2023, în timp ce se afla în incinta unui complex comercial, din municipiul Botoșani ar fi provocat scandal și ar fi agresat o persoană, de 37 de ani, tulburând ordinea și liniște publică și provocând indignarea cetățenilor prezenți”, a transmis IPJ Botoșani.

Șase mandate de arestare pentru traficanți de droguri din Rădăuți