Bilanțul morților, 908 de decese

Din zi în zi, bilanțul morților cauzate de Coronavirus (China) crește într-un ritm alarmant. Dacă ieri discutam de aproximativ 800 de persoane decedate din cauza virusului letal originar din regiunea Hubei, astăzi s-au mai adăugat 100 de decese acestui număr.

În cursul zilei de duminică, în Hubei s-au înregistrat 91 de persoane decedate, bilanțul acestei zile fiind cel mai grav de când a început această epidemie de Coronavirus.

Citește și: Încă 89 de decese cauzate de Coronavirus

Vânătoarea de bolnavi din Fangxian

Exact ca într-un film post-apocaliptic, o vânătoare de bolnavi a început în China. Cei ce raportează oameni cu febră, ori alt simptom ce poate fi depistat ca fiind răspunzător de Coronavirus, primesc de la stat o sumă de 500 yuani. Însă și cei ce se duc de bună voie la spital sunt răsplătiți cu o sumă dublă, de 1000 yuani (aproximativ 142 de dolari).

Coronavirus, la nivel mondial

În toată lumea s-ar înregistrat aproximativ 40.000 de cazuri de îmbolnăviri în 28 de țări ale globului, după cum au raportat autoritățile fiecărei țări. Se încearcă încă descoperirea unui leac pentru acest virus. Între timp, măsuri austere sunt luate pe toate aeroporturile din lume, cât și la punctele de tranzit, orice caz suspect fiind investigat minuțios.

#News