Mihaela Rădulescu nu a avut probleme cu legea, permisul de conducere nu i-a fost suspendat și nici nu a exagerat cu pedala de accelerație. Nu de când este vedetă.  Considerată, în prezent, un must-have al showbizului românesc, Mihaela nu uită, totuși, de unde a plecat.

Își amintește de anii studenției, de primul job și de cum obținea un ban în plus atunci când se lupta cu examenele.

Și, dacă este să vorbim de locuri de muncă, trebuie să recunoaștem că primul job nu este definitoriu.

Cu toții am avut acel prim job. Pentru unii a fost în adolescență, alții s-au axat pe studii și facultate și mai sunt și aceia care au încercat mai multe locuri de muncă până la aflarea adevăratei vocații.

Primul job al Mihaelei Rădulescu nu se pupă deloc cu condiția actuală de divă a micului ecran, dar nici nu este un job peste care să putem trece ușor cu vederea. Implică un volan, filantropie și lipsa actelor. Nu știm exact dacă la capitolul ”acte lipsă” este vorba și de permisul de conducere, dar Mihaela Rădulescu a declarat următoarele:

”În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: ”Nu vreţi să va duc eu?”. Eram ”ilegalistă”, nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revolutie mi-am luat autorizaţia de taximetrist”.

Se pare că a renunțat rapid la taximetrie când s-a văzut cu actele în regulă. Cam așa se întâmplă: să fii legal nu este întotdeauna sinonim cu luxul. Și, să fii taximetrist nu duce întotdeauna la o avere. Nu la genul de avere care o satisface pe Mihaela Rădulescu.

Citește și: O nouă afacere a lui Arșinel: piața din București

#News

Foto