În vreme de pandemie, Alexandru Arșinel a uitat de distanțarea socială, dar și de cei 81 de ani cu care se mândrește. Iar dacă pensionarii aleg piața pentru a cumpăra, compara și pipăi produsele sau doar pentru a sta la o discuție cu alți pensionari, actorul a ales să vândă.

Operat de hernie de disc şi de rinichi, cu tensiune şi dureri de picioare, Arșinel nu se lasă: are taraba proprie de unde vinde ardei kapia, bulion și roșii.

”Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază… Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat.

Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea. Am avut noroc că s-a apucat de treaba asta pe care o face cu o pasiune extraordinară şi toată vara am profitat de producţia lui. Am mâncat bio, dar m-am şi îngrăşat «bio» în izolare. Nu mult, 2-3 kg”, a mărturisit el pentru Click!.

După cum spuneam, mulți aleg weekendul pentru relaxare și mulți aleg piața pentru a umple frigiderul. Celebrul actor a sărit de pe scenă în piața din zona Cotroceni, unde se ocupă de afacerea proprie. Din plictiseală sau pentru un ban în plus, Arșinel a cărat spre piață câteva lădițe cu legume proaspete, iar Cristian, fiul cel mic, l-a ajutat, și a descărcat marfa.

Timp de o oră, actorul s-a ocupat zglobiu de afacerea cu legume, a ieșit în profit și, cel mai probabil, și-a propus să revină în piață. Referitor la prețuri, putem spune că există un echilibru: kilogramul de roşii 6 lei, cel de ardei kapia în mai multe culori 10 lei, guliile 6 lei, iar sucul de roşii 15 lei litrul.

Citește și: Cu ce primar NU ar vota Aurelian Temișan: în niciun caz cu Dorel

#News