Doi soţi din Covasna, reținuți preventiv pentru că și-au sechestrat fata

Ei au ţinut-o legată cu un lanţ de dulap

Doi soţi din oraşul Baraolt, bănuiţi că şi-ar fi sechestrat fiica în locuinţă, ţinând-o legată cu un lanţ de dulap, au fost arestaţi preventiv, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna. Fata, în vârstă de 28 de ani, ar suferi de afecţiuni psihice. În data de 4 aprilie, cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, potrivit digi24.ro.

Ulterior au fost arestate preventiv, fiind  anchetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe.

„La data de 4 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baraolt şi Secţiei de Poliţie Rurală Baraolt s-au deplasat la un imobil din oraşul Baraolt, unde existau date şi indicii că o persoană de sex feminin era lipsită de libertate. La faţa locului a fost identificată o persoană de 28 de ani, cunoscută cu afecţiuni psihice, care era legată de picior, cu un lanţ, de un dulap din locuinţă. Poliţiştii îi bănuiesc pe tatăl femeii, în vârstă de 55 de ani şi pe mama acesteia, de 58 de ani, de faptul că şi-ar fi legat legat fiica în interiorul imobilului”, precizează reprezentanţii Poliţiei.

Probleme în 11 județe din România, din cauza ninsorii și a viscolului