Vom avea de ales între un primar sau un Dorel, chit că locuim în capitală sau în provinicie. Pe cine și cum votăm? Votăm omul? Votăm partidul? Sau votăm promisiunea?

România lucrului bine făcut este patria tuturor românilor. Dar este și țara în care orice primar se vrea rege pe timp de campanie electorală: regele promisiunilor. În momentul în care din candidat devine ales, primarul va uita de promisiuni în secunda doi. Și, din regele de pe pliante devine regele șoselelor neasfaltate, regele bordurilor distruse, al parcurilor lăsate în paragină și al unui oraș în care nu se investește. Sau, se investește, doar că banii își găsesc un loc călduț într-o visterie secretă.

”Dragilor, eu nu sunt împotriva cuiva sau a altcuiva, dar să fiți siguri că, în viață asta, detest muncă făcută prost (sau cea incompletă), „dictată” de oameni fără cap sau doar cu anumite interese.

Iată o stradă, pe care cu 4 ani în urmă au fost schimbate bordurile și asfaltate trotuarele. Ei bine, pozele sunt de AZI. Deci, bordurile sunt intacte, trotuarele foooarte bine, dar pentru stradă NU au mai fost bani să o asfalteze.

Ce credeți că fac muncitorii, astăzi? SCHIMBĂ BORDURILE!!!

Dar pentru stradă, probabil că iarăși nu vor mai fi bani.

De la 8 dimineață sunăm la serviciu investiții, la primărie, dar… de moment ce nu răspunde nimeni, sunt în concediu toți.

Ce să mai zic?”, a scris Adrian Temișan pe pagina sa de Facebook.

Prețuri umflate, afaceri care merg înainte și interese care se adună timp de 4 ani. Sunt primari și primari, așa cum sunt oameni și oameni. Sunt orașe și orașe, cartiere și cartiere, ștampile puse în dreapta sau în stânga.

Dar, dacă este să facem abstracție de primari, vom vedea că există câte un Dorel în fiecare județ. Un Dorel care doarme cu lopata în mână, mai ceva ca somnoroșii de serviciu din Parlament.

Citește și: Bucureștiul, între verde și galben

#News