Victor Ponta

Fostul premier, Victor Ponta arată, încă o dată, spre Guvernul Orban pe care îl consideră responsabilul direct al celor 4.000 de decese din cauza infectării cu noul coronavirus, mai mult este ironic cu privire la gestionarea pandemiei.

„4.000 de români și-au pierdut viața / 4.000 de familii traumatizate / 4.000 de destine întrerupte! Dar Guvernul se ocupă de Alegeri!

Dar «Guvernul a gestionat fooooaaaarrrteee bine Pandemia»/ nimeni nu a greșit – nimeni nu este vinovat de nimic – nimeni nu își asumă răspunderea – nimeni nu își dă demisia – nimeni nu are nicio problemă!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

4.000 de romani si-au pierdut viata / 4.000 de familii traumatizate / 4.000 de destine intrerupte! Dar Guvernul se…

Publicată de Victor Ponta pe Miercuri, 9 septembrie 2020

„Au murit «decât» 4.000 – Guvernul poate să se ocupe de Alegeri!”, a concluzionat liderul Pro România.

Reamintim că Ponta este cel care în urmă cu câteva luni se declara împotriva stării de alertă, în același timp acuzând Guvernul pentru numărul mare de infectări. Totodată, Ponta a fost suspect cu Covid, testul acestuia fiind negativ.

În România, de la începutul epidemiei au fost confirmate 98.304 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, 41.002 pacienți au fost declarați vindecați, iar 4.018 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. 

Citește și: După ce a bătut din picior că nu mai vrea stare de alertă, Ponta dă vina pe Guvern pentru numărul mare de infectări

#News