Sursă foto: Facebook/WWF România
Sursă foto: Facebook/WWF România

După 3 ani pe șantier, asociația pentru protecția mediului World Wildlife Fund din România deschide Campusul WeWilder.

Este vorba despre un hub rural construit în întregime din lemn, sub semnul sustenabilității și cu ajutorul celor mai noi tehnologii de către 333 de oameni și companii.

Sursă foto: Facebook/WWF România

Campusul WeWilder este amplasat în vecinătatea Armenișului, în cel mai împădurit județ al României, Caraș-Severin

Membrii World Wildlife Fund au precizat că acesta este locul unde acum 8 ani au fost eliberați primii zimbri în parteneriatul dintre WWF, Rewilding Europe și Primăria Armeniș.

Într-o livadă de 1.5 hectare, campusul va fi punctul de plecare în experiențe de explorare a naturii și va găzdui întâlniri pentru echipe în căutarea de idei pentru viitor, într-o colaborare strânsă alături de comunitatea locală”, se arată în comunicatul publicat astăzi, 8 noiembrie, pe contul de Facebook.

Sursă foto: Facebook/WWF România

Campusul poate fi rezervat pentru co-working sau evenimente gastronomice și vacanțe individuale

WeWilder operează ca agenție de eco-turism pentru experiențe imersive în natură și găzduiește în incinta campusului programe transformaționale pentru organizații și echipe, prilej pentru a conecta cât mai multe dintre serviciile de ospitalitate ale localnicilor.

WWF a făcut un pas mare, în afara zonei de confort, în direcția de a co-crea o micro economie alternativă și verde în jurul zimbrilor liberi, conlucrând cu membrii comunității”, a transmis Orieta Hulea, CEO WWF România.