Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Dezvoltatorii WhatsApp au în vedere lansarea unei funcții incognito pentru aplicație.

Prin urmare, această nouă funcție va permite utilizatorului să nu fie văzut în momentul în care stă online.

Potrivit informațiilor oferite de dezvoltatori, WhatsApp lucrează la posibilitatea de a ascunde statutul online, datorită unei noi setări de confidențialitate numită ”cine poate vedea când sunt online”.

Încă de la lansarea aplicației, foarte mulți utilizatori de WhatsApp au cerut să își poată ascunde statutul online

Invocând diverse motive, cei ce folosesc această platformă au precizat că ar prefera să nu fie ”reperați” în momentul în care folosesc aplicația, invocând că nu vor să fie deranjați sau urmăriți de alte persoane.

Utilizatorii vor putea alege dacă vor să fie văzuți online

Potrivit datelor oferite de wabetainfo, platforma lucrează la o funcție care le permite utilizatorilor să aleagă cine poate vedea când sunt online pe WhatsApp, disponibilă într-o actualizare viitoare, scrie Mediafax.

Utilizatorii vor putea configura cine poate vedea când sunt online. Vor exista următoarele setări: „Everyone” (Toată lumea) și „Same as Last Seen” (La fel ca ultima dată când a fost văzut).

De exemplu, dacă utilizatorii au ales „My contacts” pentru „Last Seen” și „Same as Last Seen” pentru „online”, înseamnă că persoanele care nu apar pe lista de contacte nu vor putea să vadă când sunt online.