Sursa foto: Facebook/ Emma Heming Willis

Bruce Willis s-a bucurat, alături de nevasta lui și fiica acestuia, de o plimbare în natură, după câteva zile de la anunțul retragerii sale din lumea filmului. Actorul, fiind diagnosticat cu afazie, a fost obligat să renunțe la ceea ce i-a plăcut mai mult: actoria.

Nevasta lui, Emma Heming Willis, în vârstă de 43 de ani, a postat mai multe fotografii cu Bruce, plimbându-se prin natură.

Actorul poate fi văzut în timp ce se plimbă, într-o zi de primăvară, la brațul soției sale, bucurându-se de tot ce e în jur.

 „Mama și tata în mediul lor preferat”

În urmă cu câteva zile, familia celebrului actor a anunțat printr-o declarație comună că actorul a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului. Bruce a început să aibă probleme în ceea ce privește comunicare, motiv pentru care numeroase studiouri i-au oferit un rol secundar în filme, fără multe replici.

„Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el”, a anunţat familia starului american.

Potrivit medicilor, afazia apare de obicei după un accident vascular cerebral sau după un traumatis cranian. Potrivit revistei People, cea mai afectată de starea de sănătate a actorului este nevasta acestuia. Emma a precizat că nu îi este ușor să vadă cum starea de sănătate a lui Bruce se degradează de la o zi la alta.

„Fetele sunt încă mici. Emma trebuie să fie tare pentru ele. Lucrează cu mai mulți specialiști în sănătate pentru a-și ajuta soțul și a aranjat ca acesta să fie consultat de cei mai buni doctori”, a spus o persoană din anturajul nevestei lui Bruce.

Citește și: Bruce Willis a spus adio rolurilor de actor