Petrecerea de Revelion va fi și anul acesta sub semnul pandemiei și cum măsurile pentru a participa la evenimente publice ori la celebrele „revelioane” de la restaurante, înseamnă și ceva restricții, probabil cea mai la îndemână va rămâne tot petrecerea de la „Cabana Plăpumioara”, cu ochii pe televizoare, astfel că Dan Negru nu se va mai lupta doar cu Netflix, ci și cu PROTEVELIONUL de la Pro.

Potrivit unui comunicat de presă al Pro TV, programul din noaptea de Revelion va fi prezentat de Raluka și Pavel Bartoș, care vor avea o „misiune imposibilă”, știut fiind faptul că Dan Negru și-a propus să depășească audiențele BBC.

Pe parcursul orelor de distracție, pe scenă vor urca vedete cunoscute care au pregătit momente neașteptate. Printre acestea se vor afla atât vedete PRO TV, precum Andra, Smiley, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, cât și alți artiști extrem de iubiți, ca Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și alții.

Filmările sunt deja în toi, membrii echipei de producție pregătind într-un cadru special, super surprize atât pentru cei de pe scenă, cât și pentru cei de acasă.

Petrecerea de la cumpăna dintre ani va avea o miză de neratat, dar și un premiu care va acompania întreaga experiență. Un motiv în plus pentru care aceasta merită urmărită, iar pentru câteva ore grijile de peste an, pandemia și restricțiile să fie lăsate deoparte.

Anul trecut, cu restricții destul de dure, fără celebrele ieșiri în piețele publice pentru urmărirea focurilor de artificii, pe acolo pe unde s-au ținut ele, emisiunea lui Dan Negru a atinse „cote” înalte, ajungând la audiențe surprinzătoare. Și cum deja se știe, orice Revelion de al lui Negru este un success, cu show de zile mari, pentru anul acest, producărorii și-au propus să treacă de audiențele BBC. „O să fie niște momente speciale. O să fie prezente și niște nume mari internaționale, nu știu dacă neapărat acolo în platou, dar cu siguranță pe ecrane. Am convenit deja! N-am avut până acum așa ceva”, declara Dan Negru în urmă cu ceva vreme.

Astfel că „bătălia” posturilor din România nu mai este doar o luptă internă, ci devine una internațională.

Citește și: Încă un Revelion cu Dan Negru