Foto: Facebook

AUR a reușit, într-un mod surprinzător de rapid, să-i adune sub același acoperiș pe susținătorii Coaliției pentru Familie, pe cei din Noua Dreaptă și pe habotnicii BOR. Aparent sub bagheta unui individ alunecos cu ochi morți și goi, pe numele lui George Simion, formațiunea politică cu numai un an vechime reușește să ne demostreze, încă odată, că problema noastră, cea românească, nu-și are bazele numai în politică, ci stă ascunsă în noi, popor de „daci liberi” și foarte ușor de manipulat.

„Familia este celula de bază a oricărei societăți viabile. De aceea, este vital ca societatea să stimuleze constituirea de familii, să sprijine și să apere familia. Doctrina A.U.R. consideră că ideologia de gen este o aberaţie teoretică care descinde din oficina actuală a activiștilor neomarxisti. Așa cum un organism nu se poate păstra în viață decît dacă își conservă sănătatea celulelor, tot astfel o națiune nu are șanse de supraviețuire decît dacă își cultivă tiparul clasic al familiei obișnuite. Familia nu este obiect de controverse decît pentru cei care vor să o distrugă sub pretext de remaniere modernă. Căsătoria nu poate avea drept formulă primordială decît perechea alcătuită dintr-un bărbat şi o femeie.”, se arată în docrina AUR.

Te-ai născut gay? Nicio problemă! Conform părerilor auriților, probabil că locul tău e undeva într-un centru de reconvertire – a se citi bătaie până te ia mama naibii și zici din oficiu că ești heterosexual. Sună aberant, exagerat? Poate! Însă asta doar pentru că, cel puțin momentan, AUR nu are încă puterea necesară pentru a-ți face asta! ÎNCĂ! Să ne amintim, totuși, că dintr-un partid no-name a ajuns, peste noapte, să bifeze în jur de 9 procente. Și să ne mai amintim că mai toate partidele periculoase ale istoriei au apărut, la fel ca AUR, tot de nicăieri, reușind într-un tip record să acapareze tot. În timp ce tu ești ocupat să râzi de ei, ei se ridică, te apucă de gâtlej și-ți taie piuitul de-o dai, tot într-un tip record, din râs în plâns.

Te-ai născut femeie, pur și simplu? Nici ție s-ar putea să nu-ți fie prea bine pe viitor, chit că acum ai tendința să nu te simți amenințată de doctrina AUR, pentru că nu ești gay.

Ești intelectual ori pur și simplu îți place să citești mai mult decât votanții AUR? Recitește „Fahrenheit 451”.

Credinţa este, teologic vorbind, una din cele trei virtuţi cardinale creştine, numai că aici o folosim în sens figurat, drept simbol pentru tot ce înseamnă religia creştină. Cînd spunem credinţă, spunem implicit biserică, tradiţie şi neam. În concepţia A.U.R., ateismul este o rătăcire ivită din aroganţa celor care îşi închipuie că o viziune antropocentrică asupra universului este superioară uneia teocentrice.”, se mai spune în doctrina noului partid de extremiști sadea.

Cu alte cuvinte, caz în care în patru ani AUR va urca pe scara politică în același ritm ca până acum, la următoarele alegeri parlamentare avem toate șansele să ne confruntăm cu politica pumnului în gură, orchestrată de cei mai habotnici indivizi care au existat pe suprafața României. „Biserica, tradiție, neam” și o istorie pe care alegătorii AUR nu au citit-o, fiind astfel, extrem de ușor de manipulat. Dă-i necititului o telenovelă politică și-un motiv să se simtă mândru de faptul că-i semianalfabet, și-al tău e pe vecie. AUR știe prea bine asta, așa că a știut-o și PSD dar n-a avut niciodată curajul s-o recunoască pe deplin, așa cum a știut-o și PRM-ul lui Vadim, cel cu care era să ne pricopsim dacă nu alegeam răul cel mai mic – culmea, pe Iliescu.

Cu puțin noroc, AUR va avea soarta PRM, deși nu m-aș încumata să mă îmbăt cu apă rece și să închid ochii. Trăim vremuri controversate, extrem de propice unor astfel de ridicări din neant. N-ar fi prima oară.

Iar George Simion are toate calitățile unui aspirant la tronul de dictator condus din umbră, urmând toți pașii clasici:

  1. Faci vâlvă în jurul tău, ca mai apoi să te dai rănit.
  2. Candidezi independent și predici bunele intenții, omițând intenționat adevăratele intenții extremiste pe care le lași pentru mai târziu. Poate așa reușești să capeți și susținere, pe ici, pe colo (așa cum s-a întâmplat în Galați, când un partid local – culmea, fără ideologii dubioase – i-a acordat, din oficiu, susținere acestuia).
  3. După ce ai pierdut alegerile ca independent, la care știai încă de la început că nu participi ca să le câștigi, ci pentru a aduna capital de imagine, te pui paravanul unui partid cu orientări extremiste, într-o perioadă sensibilă, așa cum au făcut și ce mai mari decât tine.
  4. Pârtie!

Cât despre declarațiile ultrașului Simion, el spunea despre sine următoarele: „Am învățat mai multe în peluză decât în școlile prin care am trecut”. QED.

Felicitări, PSD! Ai reușit, după ani buni, să nu mai fii centrul atenției!

Citește și: 1 Decembrie, sărbătorită pe Facebook

#News