Foto: Facebook

Nu a fost foarte vocal, este co-președintele AUR, dar are multe de spus împotriva libertății, bunului simț și minorităților.

Vârsta? Are doar 47 de ani, a fost membru al Consiliului Național de Coordonare al Coaliției pentru Familie în perioada de strângere a semnăturilor pentru modificarea Constituției și una dintre vocile pro-referendum. Mai mult, Claudiu Târziu a fost și este unul dintre susținătorii mișcării antiavort.

”Cine boicotează Referendumul pentru Căsătorie sau votează împotrivă este contra libertății, lipsit de dragoste și iresponsabil”, a declarat Târziu, în opinia căruia ”partidele care au trădat familia românească trebuie scoase din Parlament.

De asemena, Târziu are și un site unde nu-și ascunde simpatia pentru Corneliu Zelea Codreanu: ”Care adevăr istoric a fost ignorat de Ion Cristoiu când l-a portretizat pe Codreanu? Nu era charismatic, incoruptibil şi idealist (sau, mă rog, dacă vreţi, romantic)? Cînd şi ce dovezi sînt că Mişcarea Legionară a pregătit asasinarea în masă a evreilor?”.

Nu se oprește aici. De-a lungul ultimilor ani, Târziu a avut păreri destul de controversate despre homosexualitate. În 2013, într-un articol publicat de acesta, intitulat ”Tăcerea mieilor, bucuria gay-ilor”, acesta se plângea că lobby-urile și propaganda homosexualilor au fost atât de abile, încât au reușit ”să timoreze o țară întreagă”.

”Imaginaţi-vă că un dependent de droguri ar pretinde legalizarea stupefiantelor ori un beţiv ar solicita să i se permită prin lege să vină beat la serviciu, sau un alienat mintal ar insista ca legiuitorul să-l declare sănătos şi să fie tratat ca atare, sau, în fine, un zoofil şi-ar revendica dreptul de a întemeia o «familie» cu găina, oaia sau vaca de care s-a îndrăgostit.

Vi se par nişte ipoteze forţate? Ei, bine, acum 20 de ani, şi homosexualitatea era privită la fel. Nici un om cu capul pe umeri nu se referea la homosexuali decât ca la dezaxaţi, ca la unii care sunt în afara normalităţii fie din pricina unei boli, fie din viciu”, preciza co-președintele AUR în articol, conform Libertatea.

Citește și: AUR și politica pumnului în gură

#News