Călin Geambașu și tatăl său își „spală rufele” în public

Chiar și la „ceas aniversar” Călin își apostrofează părintele

Relația dintre Călin Geambașu și tatăl său este una plină de „asperități”, cu cuvinte grele aruncate și de o parte și de alta. Ajuns la „ceas aniversar”, pe lângă urările specifice, Petre Geambașu a fost apostrofat de fiul său, care îi cere „să aibă vreme să-și ceară iertare tuturor oamenilor pe care i-a înșelat și a speculat neștiința acestora”, a scris pe contul său de socializare.

Călin a făcut, pentru Cancan, câteva declarații dure la adresa părintelui său, căruia îi reproșează că este plin de aparențe și impostură.

„Îmi e greu să-mi văd tatăl sugrumat de orgolii și cum nu se trezește la realitate nici în ceasul cu numărul…78, indiferent de câte pârghii spre normalitate i-am întins. Dacă, din păcate, e cunoscut faptul că tatăl meu s-a ratat ca bunic, printr-o totală pasivitate în raport cu unicul nepot, măcar pe plan profesional îi doresc să se lecuiască de aparențe și impostură”, a declarat Călin pentru Cancan.

Totodată, acesta se arată oarecum deranjat de faptul că deși tatăl său a ajuns la o vârstă la care, în teorie, ar trebui ca fiecare om să aibă înțelepciune și demnitate, și speră ca Petre Geambașu să recurgă la asumarea unor gesturi pe care le-a făcut de-a lungul carierei sale de peste 50 de ani. „Va fi iertat, chiar dacă a înșelat mulți oameni. Decât să fie măcinat de invidie la adresa mea și să manifeste intrigi total nespecifice unui părinte, mai bine mi-ar urma urările și îi garantez că se va simți împlinit. Chiar dacă îi va fi greu la început, fiindcă zidul orgoliului personal și vanitatea închipuită îi vor fi cele mai mari obstacole”, a mai spus Călin Geambașu.

De altfel, în postarea făcută pe contul său de Facebook a încercat să mai îndulcească „pastila” pe care i-a dat-o tatălui său și și-a exprimat ce dorințe are pentru acesta, printre ele aflându-se una cu privire la „curășenia sufletului”, dar a ținut să îi mulțumească pentru lucrurile elementare pe care i le-a putut  explica la nivelul la care era și el atunci,în tinerețile lor, sublinind  că „aspectele bune nu le voi uita niciodată”.

Ce mai contează cât de dulce este „pastila”, răul este făcut, de ambele părți, căci atitudinea asta de „spălare a rufelor” în public cu siguranță nu fac bine nimănui, persoană publică sau nu.

Citeșteși: „Popularii” Turda și Enceanu s-au încins prea tare la petrecere