Anda Adam a povestit cum o femeie a vrut să-i coasă pantalonii în timpul concertului

„După ce a văzut ea că am mai multe găuri pe aici și îi dăduse cu virgulă, a început și trăgea de ei să vadă dacă am chiloți sau nu am chiloți, trăgea de ei”, a povestit Anda Adam amuzată

Foto: YouTube

Cântăreața Anda Adam a povestit cum, în timpul unui concert, a pățit o situație un pic ieșită din comun. Potrivit acesteia, o femeie ar fi vrut să îi coasă pantalonii în timpul reprezentației sale, observând că aceștia aveau mai multe găuri. „Vă arăt ce îmi făcea o doamnă aseară, în public. Am râs, am spus și pe scenă.Era o doamnă cu băsmăluță și era la concert. M-am urcat pe o bancheta, să fiu mai aproape de public. Și doamna era în lateral și începe doamna, în timp ce cântam. Voia să îmi coase pantalonii, că ea credea că s-au rupt, ceva e în neregulă cu pantalonii mei”, a spus artista, amuzată de întâmplarea inedită a cărui personaj principal a fost.

Anda Adam: „Eu cântam și mă uitam la ea. După ce a văzut ea că am mai multe găuri pe aici și îi dăduse cu virgulă, a început și trăgea de ei să vadă dacă am chiloți sau nu am chiloți, trăgea de ei”

Ba mai mult, femeia nu s-a oprit aici, a încercat chiar să vadă dacă artista poartă lenjerie intimă pe sub pantalonii găuriți: „Ea era convinsă probabil că îmi ieșiseră chiloții și era pantalonii jos și ea de aia tot trăgea, să îmi acopere chiloții. Apoi când și-a dat seama că era pantalonii prinși cumva aici și nu înțelegea, începuse să se uite. Și era o altă doamnă lângă și îi dădea coate. Am luat-o, am pupat-o, a fost adorabilă. După ce s-a terminat piesa i-am spus „daomnă, așa sunt pantalonii”. Zice „dar e frig, mămică”. Era mortlă, exact genul ăla de bunicuță din povești. I-am spus că promit că dacă mai scade temperatura cu două trei grade cos pantalonii aici sus, să acoperim găurile”, a mai declarat Anda Adam, citată de WOWbiz.

Citește și: Maneaua lui Vârciu, încă în topuri, după 20 ani