FOTO: Gulliver/Getty Images

Greu cu bătrânii, greu și cu George Soros. Dacă acum mai bine de doi ani ne promitea că ne va da bani doar ca să ieșim în stradă și să dărâmăm PSD-ul, cu o mică cotă-parte și pentru animalele de companie, firește, iată că pot să declar cu mâna pe inimă că n-am primit niciun ban. Am fost păcălită! Am stat degeaba în frig. Și colac peste pupăză, cu toate că nu s-a ținut de promisiunea față de mine, acum acesta are tupeul să promită din nou!

Lăsând glumele la o parte, omul de afaceri american George Soros a declarat de curând cum că are de gând să doneze un milion de euro autorităților ungare pentru a pune umărul la combaterea Coronavirusului. Cu toate că este stabilit de ani buni în Statele Unite ale Americii, George Soros a decis să doneze în contul țării sale de baștină.

„Pandemia de COVID-19 nu are graniţe, nu între ţări, comunităţi, religii sau oameni”, a declarat Soros într-un comunicat. „Oricine se poate infecta, însă unii dintre noi suntem mai vulnerabili decât alţii”, a spus George Soros.

„M-am născut la Budapesta, în timpul Marii crize economice, la doar un deceniu după ce Gripa spaniolă a făcut mii de morţi la Budapesta”, a spus el. „Am fost martorul celui de-al Doilea Război Mondial, stăpânirii Partidului Crucilor cu Săgeţi şi asedierii oraşului. Îmi amintesc cum este să trăieşti în circumstanţe extreme”, a amai afirmat acesta.

Citește și:Dragul meu Preafericit, aurit și înțolit, ești fericit?

#News