Maneaua lui Vârciu, încă în topuri, după 20 ani

„Mă bucur că prinde şi a prins L.A. atâţia ani şi că «Ochii Tăi» e o piesă nemuritoare”, a spus artistul

Liviu Vârciu / Foto: Playtech.ro

La mai bine de 20 ani de când Liviu Vârciu făcea senzație cu una dintre primele manele românești, aflăm că melodia încă se află în topuri. Nu, nu neaparat cele oficiale, ci vorbim despre frecvența cu care aceasta încă este pusă prin cluburi, însă și la petrecerile private.

Liviu Vârciu, primul succes: trupa L.A.

În urmă cu mai bine de 20 ani, Liviu Vârciu devenea preferatul fetelor, cele care leșinau, aplaudau și chiuiau pe la concertele susținute de LA. Cu toate că trupa era formată din trei componenți, sigurul remarcat era, întotdeauna, frumușelul Liviu, cel care reușea, la vremea respectivă, să bată toate recordurile atunci când vorbim despre posterele de pe pereții camerelor fanelor.

Între timp, trupa s-a destrămat iar Liviu Vârciu s-a lăsat de muzică, orientându-se spre televiziune. Ce-i drept, artistul a mai avut câteva „zvâcuri” muzicale în emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde a… încercat să fredoneze câteva melodii. Însă cum cel mai mare talent al său nu a fost niciodată vocea, ci mai degrabă șarmul, acesta a reușit să impresioneze oricum.

Maneaua lui Vârciu, încă în topuri, după 20 ani

De remarcat că piesa „Ochii tăi” încă mai este ascultată și acum pe la petreceri, amănunt știut chiar și de artist. „Mă bucur că prinde şi a prins L.A. atâţia ani şi că «Ochii Tăi» e o piesă nemuritoare. Nu pot decât să le fac în ciudă colegilor mei care scot piese pe bandă rulantă, iar eu mă bucur de succes cu «Ochii Tăi» şi acum, după 22 de ani de la lansare”, a spus Vârciu, citat de Click.ro.

Citește și: Andreea Bălan este în culmea fericirii. Își mărește familia