Andreea Bălan este în culmea fericirii. Își mărește familia

Fetițele sunt foarte încântate blănoasa ce și-a găsit casă chiar la ele acasă

Andreea Bălan se numără printre mămicile care pur și simplu nu pot rezista copiilor lor. Iar cel mai bun exemplu este cel în care a „cedat” și a adoptat pentru fetițele ei o pisică, irezistibilă. Doar că acum, Andreea are o dilemă: cum să o cheme pe blănoasă!

„Această pisică drăguță are acum o nouă casă, casa noastră! Pur și simplu am luat-o acasă pentru Ella și Clara!  Ce nume să îi punem?”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram, la poza în care prezintă cel mai nou membru al familiei.

Sugestiile au venit cu nemiluita, cu nume unul mai drăguț decât altul, și cu internauții care s-au întrecut în inventivitate. De la Katia, Oreo, Lara până la Kitty, Bella sau Luna.

Andreea Bălan, împlinită alături de Tiberiu Argint

După un mariaj ratat, cu George Burcea, cu care are două copile minunate, Andreea Bălan și-a refăcut viața personală și este foarte fericită alături de Tiberiu Argint.

Andreea a fost ceva mai rezervată în a face declarații cu privire la relația sa, și ca semn de maturitate într-ale vieții de cuplu, dar mai ales pentru că vrea să își trăiască iubirea departe de ochii curioși ai lumii.

„Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună”, a declarat Andreea Bălan în privința vacanței exotice petrecute alături de Tiberiu, la ceas aniversar al relației lor.

Andreea, mamă protectoare

De altfel, artista declara în urmă cu ceva vreme, într-un podcast prezentat de Cătălin Măruță, că este foarte atentă cu declarațiile publice pe care le face, tocmai din dorința de a-și proteja cele două fetițe. La acel moment, Andreea Bălan a mărturisit că și-a iertat fostul soț, pe George Burcea, cu care se află în procesul de divorț, și consideră că este nevoie de diplomație și discreție, în orice problemă de cuplu cu care s-a confruntat, tocmai pentru că la mijloc se află copii.

Citește și: Andreea Bălan, în vacanță cu noul iubit