Cristian Popescu Piedone / Daniel Florea

Sectorul 5 al Capitalei este inundat de prea multă vreme de nepăsare și de indolență. Primarul PSD Daniel Florea trebuie să plece. Nu e niciun dubiu. De altfel, acesta ar trebui să se considere fericit că apucă să termine mandatul pe care îl are deja. Într-o lume utopică, cel mai probabil că anumite dosare l-ar fi ajuns deja din urmă, încheindu-i brusc și înainte de vreme mandatul.

Dincolo de mânăriile primarului Florea de la Sectorul 5, avem și componenta morală, pe care, surpriză, nici ea nu e respectată. Atunci când te „angajezi” să fii primarul oamenilor, automat este cazul să ții cont de ei, de nevoile lor, de locurile lor de muncă. Nu e cazul primarului Daniel Florea, cel care lasă oameni fără locuri de muncă, doar de dragul unor contracte cu beneficii. Mai pe larg, primăria a atribuit un contract de un miliard de lei unui grup turco-rus la începutul lunii mai. În urma atribuirii, o firmă din subordinea primăriei Sectorului 5 a fost lăsată fără obiectul activității. Consecința directă a fost concedierea a peste 200 de angajați, plătiți până atunci cu salariul minim pe economie. Așadar oamenii au protestat în fața primăriei, cum era firesc. Ceea ce Florea cheltuie, probabil, într-o singură ieșire la restaurant, oamenii consideră venit lunar. Și-acum, nici pe acesta nu-l mai au.

Și, firește, asta nu este singura neregulă. Sectorul 5 arată ca după bombardamente, în marea lui majoritate. Un loc uitat, părăsit și părăginit. Un loc ce merită mai mult, după cum semnalează, de altfel, și Cristian Popescu Piedone în acest clip:

Citește și: Onțanu, susținut de PPU-SL și ADER: „Omul potrivit, la locul potrivit!”

#News