Foto: preluare WowBiz

În cea mai recentă postare a sa pe Youtube, Dorian Popa a vorbit despre problemele pe care le-a avut în Germania, mai exact în Frankfurt. Acesta a povestit că el și fanii lui au fost dați afară de poliție din hotelul unde artistul era cazat.

Totul a început de la invitația lui Popa, acesta chemându-și fanii să se întâlnească cu el în recepția hotelului. Artistul a crezut că la întâlnire o să vină un număr mic de oameni, dar realitatea a fost cu totul alta.

Acest lucru i-a deranjat pe reprezentanții hotelului, motiv pentru care au sunat la poliție.

Facem poze, facem poze, până când, la un moment dat, ce crezi? Apare poliția

„(…) A venit poliția la mine, foarte drăguț un domn polițist însoțit de o doamnă polițist, dacă îmi amintesc bine. Vine domnul polițist și spune: Știți, nu are nicio legătură cu restricțiile, dar cei de la hotel spun că le blocați intrarea și că și-ar dori să ieșiți afară din hol”, a declarat Dorian Popa, potrivit Libertatea.ro.

De asemenea, aristul român a spus că polițiștii l-au rugat să stea departe de hotel la 100 de metri distanță.

„Așa am mers cu polițistul la 100 de metri distanță de hotel. Și așa am stat între doi zgârie nori, imaginați-vă ce curent este acolo. Așa am stat și am înghețat… ca românii, că eu tind să cred că a contat și chestia asta că suntem români, marginalizați. Am stat și am înghețat, am făcut poze până la ultimul”, a declarat artistul pe YouTube.

Popa s-a arătat dezamăgit de modul în care cei de la hotel s-au comportat cu el. Reamintim că Popa a plătit pe noapte la hotelul din Frankfurt suma de 130 de euro.

Dorian Popa a făcut un anunț uluitor!