Traian Basescu

Băsescu îi sfătuiește tătos pe PSD-iști

Aflat la o emisiune a postului TVR, fostul președinte al țării, Traian Băsescu, actual europarlamentar din partea PMP, a ținut să le dea ponturi celor de la PSD, despre cum ar trebui să acționeze ca să ca să îl poată învinge pe Klaus Iohannis.

Acesta a declarat cum că cea mai bună soluție pentru aînvinge succesiunea de gerverne Orban, ar fi tocmai să-l voteze, pentru a stopa alegerile parlamentare desfășurate înainte de termen.

”Constituţia noastră nu este făcută pentru instabilitate, este concepută pentru deplină stabilitate între două mandate. Ştiţi ce aş face, ca să le dau o lecţie? Eu ca opozant la Guvernul Orban i-aş vota eu şi i-aş pune în picioare. Dacă liberalii vor vota împotriva guvernului, eu, în opoziţie, i-aş vota guvernul. Pentru a pune capăt unei crize care se va prelungi, dacă intrăm în jocul acesta”, Băsescu îi sfătuiește pe PSD-iști.

Traian Băsescu este de părere că o situație ca cea de acum, nu ar face decât să sporească criza în care România se află.

Citește și: Băsescu vorbește despre asul din mânecile PSD-iste

”Dacă vor fi anticipate simultan cu localele, eu vă asigur că PSD, spre marea mea insatisfacţie, va face un scor mult mai bun dintr-un motiv simplu: niciodată PSD nu e mai mobilizat ca la locale unde se bat primarii, consilierii, ca să îşi câştige locul. Ori asta înseamnă o mobilizare maximă a întregii structuri a PSD care nu e de neglijat”, a spus Băsescu

Citește și: Când se va face mare, Băsescu își dorește să devină CTP

”Eu pun în zona ambiţiilor şi cu asta basta, iar ridicolul… Nu sunt liberalii singurii ridicoli. Am avut un partid care a câştigat cu 46 la sută, şi-a dat singur jos două guverne. Acum a venit rândul ăluilalt partid, din opoziţie, să nu îşi voteze el guvernele. Pe cuvântul meu că ţara asta arată ca un balamuc din punct de vedere politic”, a spus Băsescu.

Citește și: Băsescu despre Iohannis și Orban

”Uitaţi-vă că avem un guvern instabil şi ne pregătim să îl dărâmăm, avem justiţia în grevă şi avem Parlamentul într-o bulibăşeală în care Ponta se mişcă ca un electron liber şi schimbă majorităţile în funcţie de cum se odihneşte noaptea. Toate trei puterile statului sunt şubrezite. Arătăm rău ca ţară”, a mai spus Băsescu.

#News