Remus Pricopie

PRO România reciclează idei și nu renunța la ideea de a-l vedea pe Remus Pricopie în fruntea guvernului, în locul lui Ludovic Orban, așa cum, de altfel, l-a susținut pe acesta la întrevederile pe care le-a avut cu președintele Klaus Iohannis, ieri. Ceea ce cade un pic în sfera ilarului este tocmai ideea unui guvern tehnocrat, reciclând tocmai ideea pe care Iohannis a avut-o acum câțiva ani, după ce guvernul Ponta a fost demis.

Citește și: Negocierile cu PSD au venit la pachet cu Ponta

PRO România reciclează idei. Și dac-ar fi să se întâmple, guvernul tehnocrat s-ar numi Cioloș II?

„Este un profesionist, nu este înregimentat politic şi poate să realizeze un guvern de specialişti, un guvern de uniune naţională. Nu avem pretenţia să fie un guvern format din PSD şi Partidul Pro România. Nu. Pentru a fi stabilitate acum în această ţară e nevoie de un guvern format din specialişti, un guvern de uniune naţională. Pro România este de acord şi cu altă formulă, o formulă de stabilitate, în care acel guvern să asigure predictibilitate şi să asigure rezolvarea unor probleme din domenii prioritare, a problemelor din sănătate, din educaţie, a problemelor privind accesarea fondurilor europene, a investiţiilor majore care în ultima perioadă nu s-au făcut”, s-a declarat.

Citește și: Băsescu vorbește despre asul din mânecile PSD-iste

Ce s-a întâmplat de fapt

Mihaela Huncă, coordonatorul organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Pro România, a ținut să-și demonstreze susținerile față de partidul pe care îl reprezintă, plusând pe ideea că Remus Pricopie este, într-adevăr, alegerea potrivită pentru funcția de prim-ministru al României.

#News

Foto