alegeri 2020
Traian Băsescu

Băsescu vorbește despre demiterea președintelui Iohannis

Aflat acum pe tușă, din punct de vedere prezidențial cel puțin, Băsescu vorbește despre scenariul în care cei de la PSD ar putea să pună la cale demiterea președintelui Klaus Iohannis. Așadar, acesta este de părere că, la un moment dat, acestora le-ar putea veni ideea să bage la înaintare o astfel de măsură, întrucât președintele pare să sfideze legile Constituției, prin alegerea numirii în funcția de premier a lui Ludovic Orban, după ce acesta a fost demis prin moțiune de cenzură cu o zi înainte.

Citește și: Când se va face mare, Băsescu își dorește să devină CTP

Acum, fie vorba între noi, cine ar putea fi mai experimentat în acest subiect al demiterii președintelui, dacă nu chiar Traian Băsescu, care a trecut, la rându-i, de două ori prin această experiență. Pesemne că l-o fi marcat, de vreme ce Băsescu are senzația că aceasta ar putea fi o opțiune.

Citește și: Băsescu explică de ce nu a apărut în filmul realizat de Recorder.ro

De altfel, judecând după modul în care cei de la PSD au ales să acționeze până în prezent, s-ar putea să-i dăm dreptate fostului președinte de țară, actual europarlamentar PMP. Asta, așa, dacă nu care-cumva tocmai Băsescu să nu le fi dat această idee acum, odată cu aceste afirmații. Marcel Ciolacu, ești pe fir? Furi ideea?

„Da. La cât de irațional lucrează uneori PSD-ul este posibil, și asta, ca măsură tactică pentru a câștiga timp.”, a declarat Traian Băsescu, aflat la Digi24.

#News