Ion Cristoiu

Ion Cristoiu își dă cu părerea

Ion Cristoiu, aflat la o emisiune de la Antena 3, vorbește despre posibilitatea unei cârdășii organizate între PSD și PNL, miza fiind aruncarea celor de la USR într-un con de umbră. Jurnalistul este de părere că tot circul din ultima perioadă este cauzat de nevoia celor două mari partide de a rămâne singurele partide care fac cărțile în politică, eliminându-și astfel, printr-o alianță invizibilă, posibilii inamici politici.

De unde au avut PNL și PSD blat?

Astfel, speriați de USR, care în ultima vreme a tot urcat în sondaje, luând scoruri frumușele la ultimele seturi de alegeri, în opinia lui Ion Cristoiu, treaba asta n-ar fi una tocmai benefică pentru PNL și PSD, așadar, au pus la cale o șmecherie politică.

Citește și: USR la negocieri, Barna își dorește alegeri în două tururi

„Vom ajunge la anticipate comasate cu locale, nu pe 21 iunie, ci pe 14. Dacă Iohannis nu îl desemna pe Ludovic Orban PSD ar fi avut o mare problemă deoarece ar fi trebuit să explice în fața electoratului de ce respinge acest Guvern. Klaus Iohannis a fost foarte serios. În schimb, Victor Ponta a spus că nu votează moțiune decât dacă va fi o ordonanță pe sănătate. Domnul Orban știind că poate să pice a doua zi a dat o ordonanță. Cele două mari partide împreună cu Klaus Iohannis evită pe cât posibil să arate că joacă teatru, iar atunci fiecare din părți face exact ce vrea cealaltă”, a declarat Ion Cristoiu la Antena 3, într-o Ediție Specială.

Citește și: PNL și USR la cuțite? Motivul, viza de flotant

#News