Cumpănașu, acuzat de corupere de minori

Fostul prezidențiabil spune că el nu ar fi vrut să corupă pe nimeni, ci doar să o protejeze pe tânără

Potrivit unor informații recente, mama unei minore ar fi făcut plângere penală împotriva lui Alexandru Cumpănașu, acuzându-l pe acesta de corupere de minori. Pe larg, acesta i-ar fi spus, la un moment dat, fiicei ei, pe vremea acesta era încă minoră, că o iubește. Mai mult atât, ar fi încercat să intermedieze o partidă de sex între tânără și soția acestuia, timp în care Cumpănașu ar fi privit scena.

„Femeia a fost la Secția 16 de Poliție din Capitală și a depus o plângere pe numele lui Alexandru Cumpănașu. Este posibil să fie vorba despre corupere de minori pentru că fata, la momentul respectiv, era minoră. În spațiul public au apărut anumite înregistrări, discuții purtate de Alexandru Cumpănașu, iar acesta i-a spus la un moment dat că o iubește”, notează DIGI24.

Cum se apără Cumpănașu de acuzații?

În mod ironic, fostul prezidențiabil afirmă că ceea ce s-a întâmplat nu a fost, sub nicio formă, parte dintr-un avans, ci mai de grabă o schemă foarte bine gândită, menită să o apere pe tânără de o eventuală racolare. Firește, „racolatorul” nu ar fi fost el, ci un alt individ, de existența căruia Cumpănașu ar fi avut habar. Cu toate astea, mama copilei îl contrazice pe acesta, susținând că singurul vinovat de corupere de minori este chiar unchiul Alexandrei Măceșanu, cel ce să dădea rănit în momentul în care nepoata acestuia a fost răpită de Gheorghe Dincă, la Caracal.

Citește și: Gușă: „De la Guru Bivolaru la Guru Cumpănașu!”

#News