Gușă: „De la Guru Bivolaru la Guru Cumpănașu!”

„Omul trebuie blocat și izolat prin mijloace legale”

Analistul politic Cozmin Gușă îl consideră pe Alexandru Cumpănașu „un pericol extrem pentru elevi și tineri”, dar și „o mare vulnerabilitate” pentru cei care îi susțin ieșirile de pe rețelele de socializare și nu numai. Într-o postare lungă cât o zi de post, Gușă vine cu explicații legate de comportamentul lui Cumpănașu, fost candidat la prezidențiale, dar cunoscut pe rețea TikTok ca „Profu online”, și căruia îi recomandă un control psihiatric.

Aseară am participat la emisiunea lui Victor Ciutacu, cu scopul declarat de a analiza derapajele din «era Coronavirus”, plus aberațiile din mediul politic la început de 2021. Emisiunea a luat o turnură halucinantă când în partea a doua Ciutacu a pus pe tapet CAZUL CUMPĂNAȘU, unde cam «toată lumea vorbește, dar nimeni nu se exprimă», ca să folosesc un eufemism. Filmulețele ce te lasă perplex, în care Cumpănașu zăpăcește elevii români, sau îi incită la revoltă contra profesorilor, ori dă adolescentelor mesaje cu substrat sexual, au fost «bătute» de câteva reportaje exclusive unde români din Italia îl acuză pe unchiul Alexandrei din Caracal de treburi groaznice, reporterul RTV fiind pregătit să ofere multe alte dovezi de comportament deviant.

Cozmin Gușă

„Treburile pot degenera în mod periculos

„Îl știu pe Cumpănașu de cca 20 de ani, dar n-am mai dorit să comunic cu el în ultimii 3 ani, de când am fost convins nu doar că omul «fură curent», ci și că este pus să facă treburi ciudate și periculoase. Aseară, înainte de intrarea lui în direct pentru ca să-și apere cauza și să-și justifice aberațiile de nejustificat, am explicat pe larg ce zic mai sus, susținând nu doar că omul trebuie blocat și izolat prin mijloace legale, dar chiar AR TREBUI DUS LA UN CONTROL PSIHIATRIC, în urma căruia sunt convins că i s-ar bloca evoluția publică cel puțin pentru o perioadă. N-am glumit deloc și nici n-am dorit să-l jignesc, dar situațiile speciale reclamă măsuri speciale, altfel treburile pot degenera în mod periculos, iar autoritățile statului român trebuie să priceapă că cei aflați în pericol sunt cel puțin câteva sute de mii de tineri fani ai lui Cumpănașu, aproape toți minori (!), ce se ceartă cu profesorii și părinții din cauza noului lor GURU (sutele de filmulețe analizate deja de Poliție zic asta clar!)”, a scris Cozmin Gușă, pe Facebook.

Citește și: Cumpănașu, fost presidențiabil, actual analist politic

Cumpănașu, „bomba cu ceas”

Totodată, Gușă este de părere că noul Guru al elevilor nu este altceva decât o „bombă cu ceas”, iar cei care ar trebui să îl oprească sunt depășiți de situație.

„Nu mai insist azi asupra treburilor aberante pe care Cumpănașu le-a săvârșit de-a lungul vremii, atenție însă, în urma unor scenarii sau regii unde el a fost doar distribuit, încă de la începutul anilor 2000! Necazul mare al celor ce L-AU MANEVRAT, FINANȚAT, FOLOSIT ȘI PROTEJAT TOTAL este azi că nu știu cum să stopeze scandalul, în condițiile în care Cumpănașu acționează ca o «bombă cu ceas» și în ceea ce-i privește, devenind o mare vulnerabilitate pentru ei, depozitar al multor secrete cu care azi îi va șantaja. Despre asta se va vorbi mult în următoarele zile, pân-atunci analizați cine și de ce putea să ofere atâta greutate publică acestui TÂNĂR FĂRĂ ȘCOALĂ ȘI CU COMPORTAMENT DEVIANT DOVEDIT. Ca să vă fie mai simplu analizați doar ultimul comunicat al CNMR, organizația pe care o conduce și pe care o definește ca fiind cea mai mare organizație românească (despre mulți din conducerea CNMR mă jenez să discut, sunt oameni serioși care n-ar fi ajuns acolo pe motiv de Cumpănașu, ci doar decât dacă li s-ar fi indicat să participe, de către niște oameni din statul român în care aveau încredere!)” a adăugat Gușă.

Acesta și-a continuat postarea cu înșirarea numelor celor care fac parte din Consiliul Național al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, printre aceștia aflându-se profesori universitari, istorici, foști ambasadori.

Vezi aici întreaga listă

Citește și: Cumpanașu, în cumpănă: Poliția îl cercetează după ce s-a dat pe Tik Tok

#News