Cumpănașu, fost presidențiabil, actual analist politic

„AUR a reușit să capitalizare voturile și simpatizanții mei, nemulțumiți de justiție și nedreptăți”

Alexandru Cumpănașu, acest prezidențiabil uitat de popor, a decis că-i cazul să facă o analiză destul sumară a partidelor vremurilor actuale, incluzându-i aici atât pe marii pierzători ai alegerilor parlamentare, cât și pe mai micii sau mai marii câștigători.

„Ponta a ieșit din schemă datorită jocurilor politice bizare și incapacității de a negocia cu PSD! Electoratul PSD nu a înghițit aroganța lui Ponta de a impune cu 4% condiții”, spune Alexandru Cumpănași despre aproape PSD-istul Victor Ponta, cel care n-a marcat linia de sosire.

Cât despre Alianța USR PLUS, nu ne prindem dacă-i de bine sau de rău atunci când așa-zisul unchi al Alexandrei Măceșanu îi caracterizează ca fiind partidul minorităților sexuale.

„USR se păstrează în limitele de până acum. Electoratul este cel tradițional, libertin și format majoritar din minorități sexuale Aici apare marea greșeală a partidelor mari și societății care condamnă oamenii în funcție de orientarea sexuală”,

„PMP și Băsescu sunt salvați de Republica Moldova și va juca un rol foarte important în viitorul apropiat. Anticipez că va juca un rol similar lui Tăriceanu și ALDE în trecut. O majoritate în jurul PNL fără PMP este imposibilă”, prezicea Cumpănașu.

„AUR a reușit să capitalizare voturile și simpatizanții mei, nemulțumiți de justiție și nedreptăți, dar și cu un puternic accent naționalist alături de sprijinul dat de Partiarh și BOR Unele declarații însă riscă să-i izoleze și să-i discrediteze. Naționalismul nu exclude toleranța față de alegerile religioase, sexuale sau originea etnică. Oricum, eu îi felicit pt rezultat De acum însă nimeni nu va mai accepta doar vorbe din partea lor”, a încheiat Cumpănașu, poate puțin dezamăgit de faptul că oamenii lui George Simion încep să-i fure adepții.

Citește și: Mesajul lui Cumpănașu după ce a devenit tată: ”Iubim Animalele”

#News