Irinel Columbeanu, despre despărțirea Monicăi de Mr. Pink: „Vreau să fac doar câteva atenții”

Are despărțirea Monicăi de Mr. Pink legătură cu Irinel Columbeanu?

Foto: Arhivă personală Irinel Columbeanu

Presa de scandal a luat foc în momentul în care Monica Columbeanu, fosta soție a lui Irinel, s-a despărțit și de actualul soț, Mr. Pink. Speculațiile au început să apară, iar în centrul lor a fost plasat chiar fostul magnat, ajuns acum aproape la sapă de lemn, după ce și-a pierdut toată averea.

Întrebat ce părere are despre despărțirea Monicăi de Mr. Pink, Irinel Columbeanu a refuzat să dea prea multe detalii, însă a garantat că despărțirea nu ar avea legătură cu o eventuală reîmpăcare a celor doi.

Irinel Columbeanu: „Nu este vorba că se întoarce la mine”

Mai mult, Irinel Columbeanu a mai spus că, în realitate, nu crede neaparat că cei doi s-ar fi despărțit. „Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presa sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat sa nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe.Și sa știți ca cel mai mare lux este sa spui adevărul”, a mai spus fostul om de afaceri, citat de WowBiz.ro.

Citește și: Tiara, fetița care vinde accesorii handmade în Vama Veche, pentru a strânge banii necesari operației de care are nevoie cățelul ei