Jason Vulkovich a devenit erou neoficial, după ce a atacat mai mulți pedofili

Bărbatul a mărturisit că, în copilărie, a fost la rândul lui victima abuzurilor sexuale, astfel că și-a dorit să se răzbune

Jason Vulkovich a devenit cunoscut publicului larg după ce a pus la cale mai multe operațiuni de răzbunare, împotriva pedofililor lăsați nepedepsiți. Cunoscut ca „Răzbunătorul din Alaska”, Vulkovich și-a ocupat câțiva ani din viață căutând pedofili și atacându-i.

Când a fost prins, bărbatul a spus că nu a putut rezista tentației de a se răzbuna pe astfel de personaje care fac parte din societate.

Jason Vulkovich a fost, la rândul lui, abuzat

Faptele sale, considerate de unii ca fiind atroce, sunt motivate de propria experiență, suferită în copilărie. Mai exact, bărbatul ar fi fost abuzat sexual, în repetate rânduri, chiar de tatăl acestuia.

Născut în localitatea Anchorage din Alaska, în data de 25 iunie, 1975, Jason a fost dat spre adopție unui cuplu la scurt timp. Ceea ce ar fi trebuit să îi facă copilăria mai frumoasă s-a transformat, destul de rapid, într-un chin pentru acesta, întrucât tatăl a început, la niciun an, să-l abuzeze. „Ambii mei părinți erau foarte religioși și ne obligau să mergem la slujbele bisericești de două sau chiar trei ori pe săptămână”, a mărturisit bărbatul, potrivit AllThatIsInteresting.com.

Mai mult decât atât, acesta obișnuia, de asemenea, să fie bătut destul de des de tatăl său adoptiv, cu bucăți masive de lemn sau cu alte obiecte greoaie, inclusiv cu o curea.

La procesul lui Vulkovich, fratele acestuia a spus: „Ne întidea pe paturile suspendate (n.r. „tatăl) sau de perete. Eu mă ofeream voluntar să fiu primul, în speranța că îl voi proteja pe Jason”. Abuzurile au continuat până când Jason a împlinit vârsta de 16 ani.

Cu toate că bărbații atacați de Jason Vulkovich susțin că acesta ar trebui să își ispășească pedeapsa în întregime, „Răzbunătorul” se bucură de un număr considerabil de susținători care consideră că bărbatul ar trebui eliberat de urgență, întrucât fapta sa este una ce s-ar încadra, mai degrabă, la categoria justiție socială.

Citește și: Bărbații din viața lui Marilyn Monroe