Tiara, fetița care vinde accesorii handmade în Vama Veche, pentru a strânge banii necesari operației de care are nevoie cățelul ei

În cazul în care mergeți, vara aceasta, prin Vama Veche, căutați-o pe Tiara și cumpărați-i accesoriile!

Foto: Oana Zamfir / Facebook

Dând o raită în această dimineață pe Facebook, am găsit o postare ca mi-a atras atenția. Tiara, o fetiță blondă și frumoasă, de 11 ani, strânge bani pentru câinele ei. Și nu oricum, ci vânzând accesorii handmade, făcute chiar de ea! „Donați pentru operația cățelului! Mulțumim”, apare scris de mână, pe unul dintre afișe. Pe altul, Tiara explică faptul că accesoriile vândute sunt făcute integral de mânuța ei: „turnat, montat și ambalat”.

Fetița a fost observată de o turistă aflată în Vama Veche, care a decis să-i facă public cazul, așadar i-a spus acesteia povestea accesoriilor care, în scurt timp a devenit virală.

Honey, câinele atât de iubit de Tiara, are picioarele din spate paralizate, astfel că fetița are nevoie de suma de 10.000 lei pentru operația care i-ar putea ajuta câinele să poată să meargă și să se joace.

Recunosc, atunci când vine vorba despre animale, copii sau bătrâni, și mai ales despre faptele care ar putea să transforme viețiele celor meționați anterior, în unele mai bune, mă declar din start cucerită. Iar un copil care își iubește atât de mult câinele încât să-și piardă zile întregi meșterind și, mai apoi, în spatele unui stand, zile în care ar putea să se bălăcească în mare, ori să se joace cu mingea pe plajă, îmi dă redă (măcar un pic), încrederea în omenire.

„Pe faleza din Vama Veche, spre bulgari, mult după ce se termină barurile, stă în fiecare seara Tiara, o fetiță de 11 ani care își vinde accesoriile făcute cu mâna ei. Banii strânși sunt pentru cățelul ei, Honey, care are picioarele din spate paralizate, despre care vorbește cu un zâmbet pe față, semn că speră să îl facă bine. Operația costă 10 mii de lei, ea a reușit să strângă 6 mii până acum. Mi s-a părut cel mai bun loc de unde pot cumpăra amintiri din Vamă dar cel mai tare mi-a plăcut că Tiara s-a oferit să monteze un lanț unui pandantiv sub ochii mei. Mi-a spus că are aparatul de dat găuri cadou de la mama doar de o lună. Pană să-l aibă lipea tot ce crea. Tiara este cea mai solară persoană pe care am cunoscut-o lunile astea. De la ea am cumpărat amintiri și am furat niște optimism”, a scris Oana Zamfir, pe Facebok.

În cazul în care mergeți, vara aceasta, prin Vama Veche, căutați-o pe Tiara și cumpărați-i accesoriile! Veți face un copil de 11 ani foarte fericit!

Citește și: Cum își fură șoferii căciulile unii altora