Şoşoacă, vizată de o anchetă IPJ Iași, pentru bairamul cu dedicații

„Arafate, Arafate, pleacă tu pe la spate, părăsește România că-ți cade fudulia”, a urlat Diana Șoșoacă la cheful de ieri

IPJ Iași a deschis o anchetă ce o vizează pe senatoarea Diana Şoşoacă, după ce, în cursul serii de vineri, a intervenit live de la o petrecere la restaurant, unde a putut fi vazută în compania multor oameni, cam la fel de „veseli” ca ea. Șoșoacă l-a ironizat, în live-ul acesteia, până și pe Raed Arafat, dându-i acestuia… „o dedicație” în direct.

Cu alcool și cântecele patriotice, Diana Șoșoacă le-a spus celor care o urmăreau live de pe Facebook, că „E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită. La mulți ani, români!”.

Live-ul Dianei Şoşoacă:

„Arafate, Arafate, ai grijă de dragul frate. Neamul românesc e forte, nu se sperie de probleme (min. 07:45). Arafate, Arafate, pleacă tu pe la spate, părăsește România că-ți cade fudulia (min. 08:30) Arafate, Arafate (neinteligibil, n.red.) România nu va piere! (min. 09:13). Iohane, Iohane, ce mai faci tu barosane, cu schiurile umbli, frate, Carmen ta caută-n spate (09:28). Arafate, Arafate, grijă mare cu domnul frate, căci Moldova, și Ardealul, și Muntenia, și Banatul, tot românul de la Nistru pân la Tisa te va face să faci uța uța cu căruța pe la doamna Carmenuța”, s-a cântat, potrivit G4Media.

Pe lângă Diana Șoșoacă care, culmea, nu e cea mai vocală persoană din grup, pot fi văzute și o serie de persoane în stare de ebrietate, savurând paranghelia: fără măști, fără distanțare. Între cei prezenți se remarcă glasul gâjâit al unei femei care țipă (a se citi: cântă) de zor cântece de iubire de neam.

Atitudinea sentatoarei PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) nu este una ieșită din comun, în raport cu valorile urlate de aceasta pe la multele proteste anti-mască la care a participat, în ultimul an. De altfel, prin această metodă a și reușit, încă de dinaintea epocii politice, să se facă cunoscută, devenind autointitulatul „cerber” al oamenilor fără apărare – cu alte cuvinte, al celor care refuză, cu orice preț, să respecte regulile impuse de pandemia de Covid-19.

Odată ajunsă în Parlament, aceasta a refuzat vehement să poarte mască de protecție, invocând o adeverință medicală care ar fi certificat faptul că Şoşoacă nu ar trebui să poarte un asemenea acaret din pricina problemelor de sănătate pe care le are. Ulterior, vrând-nevrând, a trebuit să-și schimbe opțiunile, cu toate că s-a prezentat, asemenea colegilor săi din PAUR, cu mască de plastic, transparentă, dispozitiv ce nu ajută la nimic, în aceste condiții.

Citește și: Șoșoacă a protestat în Piața Victoriei pentru redeschiderea școlilor